با سلام خوش امدید در این وبلاگ مطالبی در خصوص قشر فرهیخته فرهنگی و مطالب اقتصادی و اجتماعی و سیاسی مشاهده خواهید کرد لطفا نظر یادتون نره


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
به وبلاگ من خوش آمدید
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



از مطالب این وبلاگ تا چه حدی راضی هستید؟

وطنم با صدای سالار عقیلی

متغیرهای بر قراری حقوق بازنشستگی
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : چهار شنبه 23 ارديبهشت 1394

قابل توجه:  بطور كلي در سيستم هاي بيمه اي مورد اعمال در ايران ، حقوق بازنشستگي و وظيفه بر اساس متغيرهاي ذيل محاسبه و تعيين مي گردد .


 متغيرهاي تاثيرگذار در ميزان حقوق بازنشستگي

  1. سابقه پرداخت كسور بازنشستگي يا حق بيمه
    اگر چه سابقه پرداخت كسور بازنشستگي اغلب مترادف با سابقه خدمت تلقي مي گردد ليكن در محاسبه حقوق بازنشستگي سابقه اي كه كسور بازنشستگي آن پرداخت شده و يا تعهد پرداخت گرديده است ملاك قرار مي گيرد همچنين به موجب قوانين ذيربط بعضاً جهت برخي از كاركنان بدلائل ويژگيهاي خاص بطور ارفاقي سنوات كاري در نظر گرفته مي شود كه در افزايش ميزان حقوق بازنشستگي آنان موثر مي باشد .

  2. معدل حقوق و مزاياي مشمول پرداخت حق بيمه يا كسور بازنشستگي درچند سال آخر خدمت ( معدل حقوق و مزاياي مشمول ) .
    متغير تاثير گذار ديگر در ميزان حقوق بازنشستگي ، معدل حقوق و مزاياي مشمول كسر حق بيمه يا كسور بازنشستگي در چند سال آخر خدمت ميباشد در حال حاضر اين معدل جهت مشتركين صندوق بازنشستگي كشوري حسب قوانين ذيربط بر مبناي دريافتي 2 سال آخر با اعمال آخرين ضريب حقوقي سال بازنشستگي در نظر گرفته مي شود .

  3. مدت زمان لازم جهت پرداخت حق بيمه يا كسور بازنشستگي به منظور امكان دريافت حقوق بازنشستگي به ميزان يك ماه حقوق و مزاياي مشمول پرداخت ( ضريب سنوات ).
    متغير سوم تاثير گذار در ميزان حقوق بازنشستگي و وظيفه ( كه ميتوان آنرا ثابت هم تلقي نمود ) پبش فرض سنوات پرداخت كسوربازنشستگي لازم جهت دريافت حقوق بازنشستگي و وظيفه به ميزان كامل ( معادل معدل حقوق و مزاياي مشمول ) مي باشد . حسب قوانين ذيربط اين پيش فرض برابر 30 سال است با اين توضيحات ضريب سنوات در محاسبه حقوق بازنشستگي و وظيفه برابر يک سي ام مي باشد .


 ميزان حقوق بازنشستگي

ميزان حقوق بازنشستگي مشتركين صندوق بازنشستگي و صندوق شهرداريها به موجب ماده 1 و تبصره 3 ماده 2 قانون اصلاح مقررات بازنشستگي مصوب 13/12/1368 ق.ا.ك و ماده 43 آئين نامه استخدامي شهرداريها و ماده 6 قانون اصلاح پاره اي از مقررات بازنشستگي مصوب 13/12/1379 برابر است با :

ميزان حقوق بازنشستگي  = سنوات خدمت قابل قبول (حداكثر 30 سال) *معدل حقوق و مزايا * 30/1
معدل حقوق ومزايـــــــا  = معدل تمامي حقوق و مزاياي دريافتي كه ملاك كسور بازنشستگي است در 2سال آخر خدمت بااعمال آخرين ضريب حقوق
سنوات خدمت قابل قبول  = سنوات خدمتي كه جهت تعيين حقوق ملاك محاسبه قرار مي گيرد .

با توجه به ماده 4 قانون نظام هماهنگ حقوق بازنشستگي و وظيفه مصوب 23/06/1373 حداقل حقوق بازنشستگي همواره برابر حداقل حقوق و مزاياي مقرر براي مستخدمين شاغل مي باشد .

به موجب ماده 98 ق.ا.ك و تبصره 4 ماده 1 قانون نظام هماهنگ پرداخت در صورتيكه ضريب جداول حقوق مستخدمين رسمي شاغل تغيير يابد دولت مكلف است به نسبتي كه هزينه زندگي موجب اين تغيير شده است حقوق بازنشستگان و وظيفه بگيران را ترميم كند .

با توجه به مفاد ماده 100 و 124 ق.ا.ك مبلغ ماه اول هرگونه افزايش حقوق بازنشستگي و يا وظيفه به صندوق بازنشستگي كشوري پرداخت مي گردد . اين امر در مورد كاركنان شهرداريها تصريح ندارد .

به موجب بند 5 ماده 91 قانون مالياتهاي مستقيم ، حقوق بازنشستگي و وظيفه از پرداخت ماليات معاف مي باشد .



:: موضوعات مرتبط: بازنشستگی , ,
:: برچسب‌ها: متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , متغیر , های , بر , قراری , حقوق , بازنشستگی , ,
|
امتیاز مطلب : 70
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14

به کمپین من یمنی هستم بپیوندیدبه کمپین من یمنی هستم بپیوندیدبه کمپین من یمنی هستم بپیوندیدبه کمپین من یمنی هستم بپیوندیدhttp://cdn.yjc.ir/fileبه کمپین من یمنی هستم بپیوندیدبه کمپین من یمنی هستم بپیوندیدبه کمپین من یمنی هستم بپیوندیدs/fa/news/1394/2/19/3165152_745.jpg


|
امتیاز مطلب : 68
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14

حجت الاسلام پناهیان در مراسم یادبود شهدای یمن که در محل سابق لانۀ جاسوسی برگزار شد، سخنان مهمی در تبیین نقش حوادث یمن در معادلات منطقه و جهان اسلام و مقدمات ظهور ارائه کرد. پناهیان در بخشی از این سخنرانی ضمن اشاره به علاقۀ شدید پیامبر اکرم(ص) به مردم یمن و ویژگی‌های فرهنگی و ایمان مردم یمن، گفت: "یکی از شعارهای خوبی که امروز در همۀ جهان می‌تواند مطرح شود، تأسی به همین کلام رسول خدا(ص) است که فرمود: ««من یمنی هستم؛ أَنَا یَمَانِیٌّ» هر جوان مؤمن انقلابی که در هر کجای دنیا هست و ارادتی به اهل‌بیت(ع) دارد و قدمی در راه مبارزه با استکبار برمی‌دارد، بر سینۀ خودش بنویسد: «من یمنی هستم»."

بخشهایی از این سخنرانی را در ادامه می خوانید:

الف) دوران بعثتِ امت اسلامی

پیروزی «انقلاب اسلامی» در جنگ نرمِ دشمن برای «ایجاد اختلاف بین مردم مظلوم منطقه» بسیار عجیب است

  • ما وقتی جریان بیداری اسلامی را در منطقه تعقیب می‌کنیم، طبیعتاً در مقامِ شناسایی این جریان بیداری اسلامی ناچاریم به اصل انقلاب اسلامی برگردیم. انقلاب اسلامیِ سال 57 ویژگی‌ها و خصلت‌هایی داشت که کاملاً فراوطنی بود و فراتر از ظرفیت یک ملت بود. همۀ ملت‌های اسلامی در منطقه، آمادگی‌ها و شرایطی داشتند که تناسب‌شان برای پذیرفتن و ادامۀ جریان انقلاب، خیلی بالا به نظر می‌آمد، به همین دلیل جریان استکبار از ابتدای انقلاب، به صورت وحشیانه‌ای به مقابلۀ با انقلاب اسلامی پرداخت؛ هم در عرصۀ جنگ سخت و هم عرصۀ جنگ نرم. وقتی جریان استکبار در دوران دفاع مقدس آن تهاجم‌ها را علیه انقلاب اسلامی شروع کردند، می‌شد فهمید که واقعاً انقلاب اسلامی چه خطر بزرگی برای استکبار محسوب می‌شود.
  • بنده مقاومت و پیروزی مردم ایران در مقابل استکبار را زیاد امر عجیبی نمی‌دانم، طبیعی بود که یک ملتِ به‌پا خواسته بتواند از خودش دفاع کند، ولی پیروزی انقلاب اسلامیِ ما در جنگ نرمی که دشمن علیه مردم مظلوم منطقه راه انداخته بود، چیز بسیار عجیبی است.
  • اگر یک‌مقدار به گذشته برگردید، می‌توانید آثار این جنگ نرم را در میان مردم منطقه به سهولت مشاهده کنید. مثلاً چقدر سعی می‌کردند بین ملت‌های منطقه اختلاف بیندازنند، اما یکی از اتفاق‌های فوق‌العاده عجیب دوران معاصرِ ما اتفاقی است که در میان مردم منطقه رخ داده است. خواه ناخواه شعارهای آنها یکی شده است، شبیه همدیگر رفتار می‌کنند، نمادهای آنها یکی شده است. و آن‌همه هزینۀ دشمن در جهت اختلاف افکندن بین مردم و بین مؤمنان مظلوم منطقه، برای اینکه جریان سراسری مقاومت شکل نگیرد، هیچ کدام ثمر نداد. البته این وعدۀ خداوند متعال است که می‌فرماید: «کسانی که کافر می‌شوند و بر سرِ راه خدا منع ایجاد می‌کنند، خدا عمل آنها را تباه می‌کند؛ الَّذینَ کَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبیلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُمْ»(محمد/1) یعنی خداوند کاری می‌کند که زحمات کافران هدر برود.

جوانان انقلابی منطقه از افغانستان تا یمن در بستر یک حرکت انقلابی با هم مرتبط شده‌اند/دشمنان سبب این اتحاد شدند

  • به صورت بسیار اعجاب‌آوری از بابِ «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» امروز ببینید در منطقه چه اتحادی بین ملت‌ها پدید آمده است! چند سالی است که جوانان انقلابی این منطقه، همدیگر را شناخته‌اند. جوانان انقلابی افغانستان، عراق، پاکستان، سوریه، یمن و لبنان و بحرین، در بستر یک حرکت انقلابی و بسیار ارزشمند با همدیگر مرتبط شده‌اند. و دشمنان ما سبب شدند که این ارتباط و اتحاد شکل بگیرد.
  • البته جریان استکبار و جریان دشمنی با مؤمنین و به تعبیر دقیق‌تر «جریان دشمنی با بشریت» اصلاً نمی‌تواند ظلم نکند. اگر آمریکا می‌آمد و واقعاً افغانستان را آباد می‌کرد، اگر پاکستان را کمک می‌کرد تا به گونۀ دیگری به آبادی و رفاه برسد، اگر می‌توانست عراق را یک سرزمین آباد و آزاد قرار دهد، اگر آمریکایی‌ها می‌توانستند این کار را بکنند، شاید می‌شد تصور کرد که بتوانند ریشۀ بیداری اسلامی را بسوزانند یا بیداری اسلامی را به تأخیر بیندازند، شاید می‌توانستند جنگ نرم خودشان را در رسوخ به اندیشه‌ها و احساسات مردم به پیروزی برسانند. اما می‌بینید که آن‌قدر دچار بلاهت هستند که حتی به عنوان یک تاکتیک برای فریب دادن ملت‌ها هم نتوانستند این کار را انجام دهند. آنها نمی‌توانند این مسیر را به‌گونه‌ای طراحی کنند که از بیداری و اتحاد مردم منطقه جلوگیری کنند؛ همان مردمی که خیلی برای تفرقه‌ و اختلاف‌افکنی بین آنها تلاش کردند.
  • بنده وقتی به یاد سال‌های دفاع مقدس می‌افتم، به خاطر می‌آورم که در آن فضا وقتی به اوضاع منطقه نگاه می‌کردیم، اگر پیروزی در جنگ را می‌توانستیم حدس بزنیم و به عنایت پروردگار، امید به پیروزی در دفاع مقدس داشته باشیم، به هیچ وجه این اتحادی که امروز بین مردم منطقه ایجاد شده است را نمی‌توانستیم حدس بزنیم و تقریباً آن را یک آرزوی محقق‌نشدنی تلقی می‌کردیم.

در طول تاریخ اسلام، هیچ‌وقت مؤمنین این‌قدر متحد و قدرتمند دور هم جمع نشده بودند/ با دوران بعثتِ امت اسلامی مواجه هستیم

  • در طول تاریخ 1400 سالۀ اسلام، هیچ‌وقت مؤمنین این‌قدر با بصیرت و معرفت و این‌قدر با اتحاد و با قدرت و نیروی مقاومت دور هم جمع نشده بودند. شما در طول تاریخ 1400 ساله، مقاومتی بی‌نظیر، گسترده و متحد‌الشکل با نوعی اتحاد قلبی، اصلاً نمی‌توانید پیدا کنید.
  • بعد از بعثت نبوی تا این زمان، بعثتِ مردم به این فراگیری در لبیک به دعوت رسول خدا(ص) تحقق نیافته بود و الان ما با دوران بعثتِ امت اسلامی مواجه هستیم.
  • وقتی تاریخ اسلام را مطالعه می‌کنید، با همۀ پیروزی‌هایی که در تاریخ اسلام پدید آمده بود، با همۀ نفوذ و گسترش اسلام که پی‌ریزی این تمدن عظیم اسلامی در آن زمان صورت گرفت، شما وضعیت کنونی را غیرقابل مقایسه با وضعیت صدر اسلام می‌بینید. بله، البته در آن زمان مردمانی، ملت‌هایی و اقوامی و مناطقی زیر سایۀ پیامبر گرامی اسلام(ص) و تحت ظل تعلیمات دینی قرار گرفتند و هدایت یافتند و زندگی خودشان را تغییر دادند و حتی تمدنی را شکل دادند ولی به هیچ‌وجه به این گستردگی و عمق به دعوت پیامبر اکرم(ص) لبیک گفته نشده بود.

خیلی‌ها سعی کردند مفهوم انقلاب تحریف و به ایران محدود شود/امروز، حوادث منطقه دارد از تحریف انقلاب جلوگیری می‌کند

  • شرایط ویژه‌ای که ما امروز با آن مواجه هستیم جوانان ما را وادار می‌کند که برگردند و تاریخ انقلاب اسلامی خودشان را مطالعه کنند. و این اتفاق‌هایی که امروز در منطقه رخ می‌دهد، دارد از تحریف انقلاب ما جلوگیری می‌‌کند.
  • جریان‌های زیادی سعی کردند دو اقدام علیه انقلاب و علیه فکر و فرهنگ انقلاب انجام دهند؛ یکی اینکه انقلاب را تحریف کنند و دوم اینکه مسیر انقلاب را منحرف کنند و به حاشیه‌هایی وادار کنند که حاشیه‌های کاملاً غیرمفید و حتی مضرّی بودند.
  • بنده به دوستان دانشجویی که از کشورهای متعدد در این جلسه حضور دارند-که غالباً هم علی‌القاعده فارسی بلد هستند- عرض می‌کنم که در کشور ما خیلی سعی شد مفهوم انقلاب تحریف شود. شما اگر به کلمات حضرت امام(ره) مراجعه کنید، می‌بینید که تعریفی که امام(ره) از انقلاب دارند، اصلاً یک حرکتی محدود به ایران اسلامی یا محدود به یک قوم و قبیلۀ خاص نیست.

امام(ره) آبادانی کشور را نسبت به اهداف بزرگ انقلاب-بیداری اسلامی-، یک امر فرعی تلقی می‌فرمود

  • «بیداری اسلامی» لفظی است که ابتدا حضرت امام(ره) در همان سال‌های اول نقلاب بیان فرمودند.(کشورهاى اسلامى، ملتهاى مسْلم، ملتهاى مستضعف در سرتاسر جهان، اینها بیدار شده‏اند، و سیاههاى امریکایى کتک این بیدارى را مى‏خورند، و ان شاء اللَّه پیروز خواهند شد؛ صحیفۀ امام-14/03/59- ما مى‏خواهیم این بیدارى که در ایران واقع شد... این در همه ملتها و در همه دولتها بشود، آرزوى ما این است؛ صحیفۀ امام- 28/07/59)
  • در طول این سال‌ها خیلی سعی شد انقلاب تحریف شود و یا اینکه اگر مفهوم انقلاب را نمی‌توانند تحریف کنند، توجه ما را به امور حاشیه‌ای جلب کنند. حتی حضرت امام(ره) در چند ماه پایانی عمر شریفشان، پس از پایان جنگ و آغاز دوران سازندگی، در این‌باره صریحاً می‌فرمودند که مسئولین باید کشور را آباد کنند ولی مراقب باشند که مسئولیت ما تنها آبادانی کشور نیست. یعنی حضرت امام(ره) آبادانی کشور را نسبت به اهداف بزرگ انقلاب، یک امر فرعی تلقی می‌فرمودند.
  • (مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمدارى حضرت حجت- ارواحنا فداه- است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسائل اقتصادى و مادى اگر لحظه‏اى مسئولین را از وظیفه‏اى که بر عهده دارند منصرف کند، خطرى بزرگ و خیانتى سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهورى اسلامى تمامى سعى و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنماید، ولى این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانى اسلام است منصرف کند؛ صحیفۀ امام-2فروردین68)

خاطرات اوایل انقلاب توسط کسانی داشت محو می‌شد و دشمن دوست جلوه داده می‌شد/حرکت‌های انقلابی مردم منطقه از تحریف و انحراف انقلاب ما جلوگیری می‌کند

  • خیلی مهم است که بعد از یک انقلاب، آن انقلاب تحریف و منحرف نشود و در مقام نظر و عمل دچار خطا نشود. و الان حرکت‌های انقلابی مردم منطقه دارد از تحریف و انحراف انقلاب ما جلوگیری می‌کند. و این لطف بزرگ خدا نسبت به ماست. ما الان دیگر مشکلی برای دفاع از انقلاب‌مان در میان افکار عمومی جهان نداریم، حتی مشکلی برای دفاع از انقلاب‌مان در میان نسل‌های جدید خودمان نداریم، و مشکلی برای دفاع از انقلاب‌مان در مقابل کسانی که نفوذی‌های دشمن هستند هم نداریم.
  • وقتی تکفیری‌ها در منطقه به این جنایت‌ها دست می‌زنند، ما به یاد خاطرات ابتدای انقلاب می‌افتیم و حوادثی که در استان‌های مختلف کشورمان رخ می‌داد که برای سرهای جوانان انقلابی جایزه قرار می‌دادند. و همین سر بریدن‌ها در آن زمان هم اتفاق می‌افتاد، منتها آن زمان این‌‌همه وسایل ارتباط جمعی نبود که حوادث آن مناطق به این گستردگی منعکس شود. و ما بدن‌های زیادی را در تهران تشییع کردیم که سرِ مطهرشان را برده بودند برای اینکه جوایز خود را دریافت کنند.
  • همین مسائلی که امروز در منطقه می‌بینید که به صورت حرکت‌های تجزیه‌طلبانه و تروریستی انجام می‌گیرد، یادآور خاطرات سال‌های اول انقلاب ماست. و این خاطرات داشت توسط یک کسانی محو می‌شد و دشمن داشت دوست جلوه داده می‌شد. و این لطف خدا بود که به عنوان الطاف خفیۀ خود در پسِ این گرفتاری‌ها و مشکلاتی که برای مردم منطقه ایجاد شده است، حقیقت انقلاب اسلامی را محافظت فرموده است.

نگوییم «انقلابِ ما»! بلکه ما هم قطعه‌ای از انقلاب اسلامی جهانی هستیم/ انقلاب مردم یمن برای «مؤمنین منتظر» معنای بسیار عمیقی دارد

  • من به دوستان و رفقای گرامی عرض می‌کنم که هیچ‌وقت نگوییم «انقلابِ ما»! بلکه این ما هستیم که متعلق به یک انقلاب جهانی هستیم که یک انقلاب اسلامی است. ما هم قطعه‌ای از این انقلاب هستیم، یمن هم قطعۀ دیگری از این انقلاب است، همچنان‌که عراق و شام و لبنان و افغانستان و پاکستان و دیگر ملت‌های مظلوم منطقه مثل بحرین، قطعات دیگری از این انقلاب هستند. همچنان که مردم مظلوم فلسطین هم قطعه‌ای از این انقلاب هستند.
  • سال‌ها بود که همه در انتظار یک تحول و یک هوای تازه در مسیر تاریخی انقلاب بودند، چون وقتی حق آمد و پیروزی خودش را شروع کرد باید مدام ما را دعوت کند و به عرصه‌های تازه‌ای ببرد که در آن عرصه‌ها امیدها و قدرت‌ها افزایش پیدا کند و باب تازه‌ای برای پیروزی‌ها باز شود. و انقلاب یمن یکی از جایگاه‌هایی بود که واقعاً مؤمنین منطقه به صورت مشتاقانه‌ای منتظر بودند.
  • انقلاب مردم یمن برای تمام مؤمنین منتظر معنای بسیار عمیقی دارد. همچنان‌که برای دشمنان نیز همین‌طور است. در این سفاکی‌هایی که ایادی استکبار در منطقه-یعنی- آل‌ سعود ملعون علیه مردم مظلوم یمن انجام دادند، شما یک اتفاق کاملاً بی‌نظیر می‌بینید؛ و آن اتفاق این است که سکوت جوامع بین المللی در مقابل این جنایت‌های بی‌سابقه واقعاً بی‌نظیر است و سابقه ندارد.

ب) پیامبر(ص): «من یمنی هستم»

سکوت بی‌سابقۀ جوامع بین‌المللی در مقابل جنایات کم‌نظیر سعودی‌ها، نشان‌دهندۀ حساسیت «انقلاب یمن» برای «دشمن» است

  • اگر در جوامع بین‌المللی در مقابل جنایت‌های اسرائیل در غزه سکوت می‌شد، چیز تازه‌ای نبود بلکه این سکوت بین‌المللی در مقابل جنایت‌های اسرائیل نزدیک به یک قرن است که دارد انجام می‌گیرد و مسبوقِ به سابقه است. احزاب حاکم بر کشورهای غربی به‌گونه‌ای خودشان را وامدار صهیونیست‌ها می‌دانند و از این جهت به دلیل سرسپردگی‌های خاصی که احزاب حاکم بر مردم اروپا و آمریکا دارند، طبیعی بود که آنها در مقابل جنایت‌های اسرائیل سکوت کنند و دولت‌های استکباری از همان روز اول این سکوت را انجام دادند. حتی در ارتباط با سوریه هم وقتی دشمنان می‌خواستند به عملیات وحشیانه علیه این مردم اقدام کنند، یک‌مقدار سعی کردند که آبروداری کنند و ظاهر مسأله را حفظ کنند.
  • این‌مقدار دشمنی‌ای که با مردم یمن شده است، در تاریخ معاصر سابقه ندارد. حتی حمله‌ای که حزب بعث عراق به ایران کرد، در دوران دفاع مقدس سعی می‌کرد تا حدّی یک‌مقدار برای خودش وجاهت حفظ کند. همین آل سعود-همان‌طوری که مقام معظم رهبری فرمودند- تا کنون سعی می‌کرده در کنش‌های خودش یک ظاهرسازی‌های را رعایت کند. اما یک‌دفعه‌ای کاملاً بی‌دلیل به بمباران وحشیانۀ یک کشور مظلوم دیگر اقدام می‌کند، و جامعۀ جهانی راحت سکوت می‌کند. از این جهت واقعاً نشان می‌دهد که دشمنان هم حساسیت انقلاب مردم یمن را درک کرده‌اند.

هر چه مردم یمن مظلوم‌تر واقع می‌شوند، حقانیت انقلاب‌شان بیشتر به اثبات می‌رسد و قدرتمندتر می‌شوند

  • هر چه مردم یمن در این انقلاب مظلوم‌تر واقع می‌شوند، حقانیت‌شان بیشتر برای مردم خودشان و مؤمنان منطقه و مردم جهان به اثبات می‌رسد و یقیناً بیشتر قدرت خواهند گرفت.
  • ما تا حدودی خبر داریم که مردم انقلابی یمن از برخی جهات جلوتر از بسیاری از مؤمنان منطقه هستند که امروز در حال مقاومت هستند. دشمنان ما خیلی می‌خواستند که این انقلاب آغاز نشود و اگر آغاز شد لااقل پا نگیرد و اگر پا گرفت بتوانند انقلاب یمن را در نطفه خفه کنند تا شکل نگیرد. چون می‌دانستند با این فرهنگ و ایمانی که مردم یمن دارند دیگر کسی جلودارشان نیست.

ایمان، فرهنگ، و ارادت ویژۀ یمنی‌ها به اهلبیت(ع) زبانزد خاص و عام است/ حوادث یمن، مقدمات نشانه‌های ظهور را فراهم می‌کند

  • ما تا حدودی خبر داریم که مردم انقلابی یمن از برخی جهات جلوتر از بسیاری از مؤمنان منطقه هستند که امروز در حال مقاومت هستند. دشمنان ما خیلی می‌خواستند که این انقلاب آغاز نشود و اگر آغاز شد لااقل پا نگیرد و اگر پا گرفت بتوانند انقلاب یمن را در نطفه خفه کنند تا شکل نگیرد. چون می‌دانستند با این فرهنگ و ایمانی که مردم یمن دارند دیگر کسی جلودارشان نیست.
  • ما اصلاً موضوع یمن را با برخی از مقدمات ظهور حضرت تقریباً یکی می‌دانیم و از قبل نیز همه آمادگی برای فرج را منوط به تحرکی در یمن می‌دانستند، روایات ما نیز در این زمینه مطالب فراوانی بیان فرموده‌اند. حوادث یمن، مقدمات نشانه‌های ظهور را فراهم می‌کند.
  • بنده نمی‌خواهم مؤمنین انقلابی یمن را با دیگران مقایسه کنم. در اصطلاح می‌گویند: «هر گُلی یک بویی دارد» بالاخره مردم منطقه و جوانان انقلابی در منطقه هر کدام به نوعی زیباترین حماسه‌ها را آفریدند؛ از جمله حماسه‌های بی‌نظیر جوانان انقلابی افغانستان، عراق، سوریه و لبنان در مقابل تروریست‌های وحشی و تکفیری‌ها، به‌خصوص در دفاع از حرم اهل‌بیت(ع). اما با همۀ زیبایی‌هایی که در میان ملت‌های منطقه هست، نمی‌دانم چرا همه منتظر مردم یمن بودند؟!
  • یکی از دوستان خوب یمنی به بنده می‌فرمود: «ما مردم یمن، مردم قانعی هستیم. وقتی امروز خداوند روزی ما را برساند، فکر روزی فردا نیستیم. این خصلت بومی ماست» این روحیه و این حالت برای یک مؤمن انقلابی، یک نعمت خدادای است.
  • یکی دیگر از اهالی شریف یمن در میان دانشجویان ایرانی با این پرسش‌ مواجه شده بود که مکرر از ایشان می‌پرسیدند: «آیا شما موشک دارید که بتوانید جواب دشمن را بدهید؟!» ایشان تعجب کرده بود و جواب جالبی داده بودند که این جواب برای من خیلی جذاب بود. فرموده بودند: «مگر شما وقتی انقلاب کردید، موشک داشتید؟! الان به اینجا رسیده‌اید. شما در طول دوران دفاع مقدس هم زیاد از این امکانات برخوردار نبودید. چرا دربارۀ موشک از ما سؤال می‌کنید؟ ما خدا را داریم که پشتیبان ماست.»
  • اخلاق و فرهنگ مردم یمن، ایمان و اعتقاد مردم یمن به خداوند و ارادت ویژۀ آنها به اهل‌بیت(ع) زبانزد خاص و عام است. البته مزارهایی از ائمۀ هدی(ع) در یمن نداریم، اما خبر از ارادت مردم یمن به اهل‌بیت(ع) داریم؛ ارادتی کم‌‌نظیر.

پیامبر(ص) برای نشان دادن علاقۀ خود به مردم یمن فرمود: «من یمنی هستم»/تعابیر عجیب پیامبر(ص) در مورد مردم «یمن» امروز باید زنده شود!

  • پیامبر اکرم(ص) گاهی دربارۀ یمن می‌فرمودند: «من یمنی هستم» از بس که می‌خواستند تعلق خاطر و تأییدات خودشان را نسبت به مردم یمن اعلام بفرمایند. و می‌فرمودند: ایمان، یمنی است و حکمت یمنی است(همان) پیامبر گرامی اسلام(ص) تعابیر عجیبی دربارۀ یمن دارند که کمتر دیده شده دربارۀ موارد دیگر ذکر شود. این تعابیر امروز باید زنده شود. (إِنَّ خَیْرَ الرِّجَالِ أَهْلُ الْیَمَنِ، وَ الْإِیمَانُ یَمَانٍ، وَ أَنَا یَمَانِیٌّ؛ الاصول الستة عشر/81- فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:.. بَلْ رِجَالُ أَهْلِ الْیَمَنِ أَفْضَلُ،‏ الْإِیمَانُ یَمَانِیٌ‏ وَ الْحِکْمَةُ یَمَانِیَّةٌ وَ لَوْ لَا الْهِجْرَةُ لَکُنْتُ امْرَأً مِنْ أَهْلِ الْیَمَن‏؛ کافی/8/70)
  • ما باید در محافل معنوی و معرفتی خودمان سفارش‌ها و اشاره‌ها و تصریحات پیامبر اکرم(ص) و ائمۀ هدی(ع) دربارۀ مردم یمن را یادآوری کنیم. ما دربارۀ علائم ظهور هم داریم که اَهدی پرچم یا بیرق، بیرقِ مردم یمن است. (وَ لَیْسَ فِی الرَّایَاتِ رَایَةٌ أَهْدَى مِنْ رَایَةِ الْیَمَانِیِّ هِیَ رَایَةُ هُدًى‏؛ غیبت نعمانی/256) یعنی مردم یمن با همۀ ویژگی‌هایی که دارند در یک موقعیتی قرار می‌گیرند که راحت‌تر راه را نشان می‌دهند. معلوم می‌شود که هیچ در مسیر دفاع از حق دچار اعوجاج و سستی نخواهند شد. و دشمنان ما با ظلمی که به مردم یمن روا داشتند، بیداری مردم یمن را دو چندان کردند.

انقلاب مردم مظلوم منطقه بی‌بازگشت است/ آنها هرگز حامیان تروریست‌ها را فراموش نخواهند کرد

  • الان یکی از دوستان اهل یمن می‌فرمود: بعد از این حملات وحشیانۀ آل سعود به مردم یمن، یکپارچگی و بصیرت مردم دو صد چندان شده است. بنده نمی‌دانم در مجلس یادبود شهدای یمن و در مجلس گرامی‌داشت مظلومان یمن باید خرسند باشند یا ناراحت و غمگین باشیم؟! ما اگر هم عزاداری کنیم و توسل پیدا کنیم و برای این‌همه مظلومیت‌ها غمگین باشیم که این وظیفۀ ما و علامت ایمان ماست، قلباً از این قدرت مقاومت و این قدرت بصیرت و این انقلاب غیرقابل بازگشت شاد هستیم. از این حرکت بدون توقف شاد هستیم.
  • مردم شامات از لبنان تا سوریه، مردم عراق از صدر تا ذیل عراق، و دیگر مردم مؤمن در این منطقه دیگر امکان ندارد این مسیری را که تاکنون طی کرده‌اند، برگردند. آنها هرگز حامیان تروریست‌ها را فراموش نخواهند کرد و هرگز فریاد علیه استکبار را از دست نخواهند داد. این مظلومیت‌ها جزء تاریخ مردم منطقه شد.

تلقی ما این است که مردم یمن تاریخ را ورق خواهند زد/ مردم یمن فریب دموکراسی وحشیانۀ غرب را نخواهند خورد

  • برداشت ما از راه دور دربارۀ مردم یمن این است که مردم یمن تاریخ را ورق خواهند زد، آنها نمی‌گذارند که این حماسه در دل تاریخ صرفاً به عنوان یک اسطوره باقی بماند. تلقی ما دربارۀ مردم یمن این‌گونه است. دیگر هیچ‌کسی نمی‌تواند مردم یمن را به حاشیه‌هایی بکشاند که خیلی‌ها سعی کردند در طول این 35 سال انقلاب، ما را به آن حاشیه‌ها مشغول کنند. مردم یمن دیگر بازی دموکراسی وحشیانه و لیبرالیسم بی‌حیثیت غرب را نخواهند خورد. در میان مردم یمن، کسانی پیدا نخواهند شد که بخواهند برای تفکر منحط غربی، پادویی کنند. در میان مردم یمن کسانی پیدا نخواهند شد که بخواهند روشن‌فکربازی در بیاورند و ایده‌های استکبار جهانی را مطرح کرده و پایگاه‌های فکری آنها در میان مردم کشورشان بشوند.

بد عمل کردن دشمنان مردم یمن ازالطاف خفیۀ الهی بود/ «من یمنی هستم» شعاری که به تأسی از پیامبر(ص) می‌تواند در همۀ جهان مطرح شود

  • مردم یمن خیلی خوب شروع کردند و دشمنان مردم یمن خیلی بد عمل کردند و این خیلی بد عمل کردن دشمنان مردم یمن از الطاف خفیۀ الهی بود. هم باید به مردم یمن تبریک گفت و هم بابت همۀ مظلومیت‌ها و رشادت‌ها و جوانانی که از دست دادند، به آنها تسلیت گفت. و این آغاز یک راه بسیار نورانی است.
  • همچنانی که پیامبر اکرم(ص) می‌فرمود: «من یمنی هستم؛ أَنَا یَمَانِیٌّ» و می‌فرمود: «وَ لَوْ لَا الْهِجْرَةُ لَکُنْتُ امْرَأً مِنْ أَهْلِ الْیَمَن»و از شدت علاقۀ خودشان به مردم یمن، این‌چنین مردم یمن را مورد تقدیر قرار می‌دادند، خداوند ان‌شاء الله تمام جوانان امت اسلامی را یمنی قرار دهد.
  • کارهای تبلیغاتی زیادی می‌شود انجام داد و امروزه دیگر فضای افکار عمومی توسط شرکت‌ها و سرویس‌های صهیونیستی که دنیا را اداره می‌کنند، قابل کنترل نیست. یکی از شعارهای خوبی که امروز در همۀ جهان می‌تواند مطرح شود، تأسی به همین کلام رسول خدا(ص) است که فرمود: «من یمنی هستم؛ أَنَا یَمَانِیٌّ» هر جوان مؤمن انقلابی که در هر کجای دنیا هست و ارادتی به اهل‌بیت(ع) دارد، و قدمی در راه مبارزه با استکبار برمی‌دارد، بر سینۀ خودش بنویسد: «من یمنی هستم» ما باید به این ترتیب نشان دهیم که تعداد مردم یمن بسیار بیشتر از آن چیزی است که دشمن تصور می‌کند.

اگر این شعار گسترش پیدا کند، هدایت‌گر بودنِ پرچم یمانی که مقدمه‌ساز ظهور است بهتر درک می‌شود

  • وقتی جریان استکبار پیش خودش همین تعداد بیشمار مردم یمن(و حامیان آن را) تصور کند، واقعاً به وحشت می‌افتد. به ظاهر رفتار آنها نگاه نکنید که وحشت خود را پنهان می‌کنند. اگر مردم جهان و مؤمنین منطقه این شعار را تکرار کنند، چه خواهد شد؟! اگر این شعار گسترش پیدا کند، اَهدی(هدایت‌گرتر) بودنِ پرچم مردم یمن و یمانی که مقدمه‌ساز ظهور است-که امیدواریم نزدیک باشد- بهتر در دل‌ها خواهد نشست و ما باید همۀ مردم را متوجه آن نقطه کنیم.
  • انقلاب مردم یمن باعث تفکیک بیشتر جبهۀ حق از باطل و روشن شدن چهرۀ اصلی ظالمین مسلمان نما شد و اگر برخی دولت‌ها هنوز وجاهتی نزد بعضی‌ها داشتند، پرچم یمن دارد آنها را روز به روز رسواتر می‌کند و دوستان و دشمنان واقعی بشریت را به مردم دنیا معرفی می‌کند و اسلام تحریف شده‌ای که حکام سعودی به مردم عوام دنیا معرفی می‌کنند با جنایت‌های وحشیانه‌شان رنگ می‌بازد و اسلام اصیل و اسلام واقعی دیده می شود. همین‌ها می‌تواند بخشی از معنای هدایت‌گرتر و روشن‌گرتر بودن پرچم یمن برای مردم باشد.
  • من به دوستان خودم عرض می‌کنم، مهمترین خبری که در اخبار تعقیب می‌کنم، اخبار یمن است که این مردم مظلوم دارند چه کار می‌کنند؟ و نگران مردم یمن هستیم، در کنار همۀ مظلومیت‌هایی که برای مردم منطقه وجود دارد.

ضعف تروریست‌ها در یمن، نتیجۀ همۀ مقاومت‌ها در همۀ منطقه است/ غربی‌ها اصلاً تصور نمی‌کردند که تروریست‌ها اینطور گرفتار شوند

  • جریان استکبار این‌همه در منطقه سر از بدن‌ها جدا کرد تا کار حرکت مقاومت اسلامی به اینجا نرسد، ولی رسید و خوب هم رسید. الان اگر تروریست‌ها این‌قدر در منطقه بی‌آبرو نشده بودند و این‌قدر در مقابل تروریست‌ها مقاومت نشده بود، مردم یمن امروز با دشواری‌های بسیار فراوان‌تری مواجه بودند. ولی می‌بینید که امروز تروریست‌ها در یمن، واقعاً در اوج ضعف قرار دارند. و این به دلیل همۀ مقاومت‌هایی است که در همۀ منطقه در مقابل تروریست‌ها دارد صورت می‌گیرد.
  • شما بدانید که غربی‌ها اصلاً تصور نمی‌کردند که تروریست‌ها در منجلاب ایجاد شده توسط خودشان این‌طوری گرفتار شوند. و تصور نمی‌کردند این‌قدر در مقابل تروریست‌ها مقاومت صورت بگیرد. اصلاً تصور نمی‌کردند.

ج) آزادی حرمین شریفین

«آزادی حرمین شریفین»؛ شعار تازه‌ای که به شعارهای مردم منطقه افزوده شد/ آرزوی نهفته‌ای که پرچمش را مردم یمن به دوش می‌کشند

  • ما انشاءالله در آستانۀ ظهور و در اوج مظلومیت-این‌همه مظلومیت‌های آشکاری که در جهان کسی نیست از ما دفاع کند، جز اینکه خودمان برای مقاومت همت کنیم- باید مسرور باشیم به نصرت الهی، مسرور باشیم به این‌همه مقاومتی که دارد صورت می‌گیرد. مطمئن باشید که انتظار خداوند از بندگان مؤمنش زیاد نیست. ان‌شاء الله همین‌مقدار مجاهدت‌ها را از ما قبول کنند. ما دعا می‌کنیم که خداوند این‌مقدار مجاهدت و مقاومت را از مردم یمن بپذیرد و آثار و برکاتش به ما هم برسد و ما هم پشت سر مردم یمن، ان شاء الله وارد حرمین شریفین بشویم.
  • چشم تمام مردم مسلمان و تمام امت اسلامی برای آزادی حرمین شریفین به مردم یمن است، و این شعار تازه‌ای است که بعد از شعار آزادی قدس شریف و بعد از دفاع از حرم اهل‌بیت(ع) به شعارهای مردم منطقه اضافه شده است. آرزوی نهفته‌ای که شاید کسی دربارۀ این آرزو حرفی نزده بود اما پرچم آن را مردم یمن به دوش می‌کشند، آزادی حرمین شریفین بود.

تمام گرفتاری‌های جهان اسلام، ناشی از اسارت «حرمین شریفین» توسط آل سعود خبیث است

  • تمام گرفتاری‌های جهان اسلام، ناشی از اسارت حرمین شریفین توسط آل سعود خبیث است. اگر حرمین شریفین آزاد بود و مسلمان‌ها در آنجا آزادانه به حج می‌پرداختند و حج ابراهیمی تحقق پیدا می‌کرد، یک‌درصد از این گرفتاری‌های امروز در جهان اسلام وجود نداشت. مکه خانۀ ماست، کمااینکه خداوند فرموده است: بیت الله الحرام خانه‌ای است برای مردم «إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذی بِبَکَّةَ مُبارَکاً وَ هُدىً لِلْعالَمین»(آل‌عمران/96) ولی مدیریت این خانه توسط کسانی است که امروز به وضوح می‌بینید که چه ظلم و جنایتی می‌کنند.

آل سعود بعد از جنایات یمن در نزد همۀ مسلمانان جهان رسوا شد/ همۀ منتظرین فرج، منتظرین یمن هم بوده‌اند

  • اگر کسی از مردم مسلمان منطقه یا مسلمانان جهان هم تا کنون، آل سعود را نمی‌شناخت؛ به خاطر ظاهرسازی‌هایی که آنها داشتند، امروز با مظلومیت و قربانی شدن مردم یمن، این آگاهی نسبت به آل سعود محقق شده است. شاید خیلی از مردم عوام در سراسر جهان فکر می‌کردند که اسلام همین چیزی است که آل سعود دارند مدیریت می‌کنند، ولی کم کم می‌فهمند که حرمین شریفین چه می‌تواند باشد و چگونه مدیریت شده است که بیش از این جلوه نداشته باشد. اگر حرمین شریفین توسط مدیران شایسته‌ای اداره می‌شد، مطمئن باشید آن مدیران باید بیشترین استقبال را از انقلاب مردم یمن می‌کردند.
  • بیش از آنچه که در افکار عمومی و در اخبار و تحلیل‌ها می‌شنوید، باید شادی مظلومان نسبت به انقلاب مردم یمن را در «قلب مؤمنین» و امیدهایی که امروز زنده شده است ببینید. بنده برخی از جوانان انقلابی را در عراق می‌دیدم که با تبریک و مژده‌ای که به هم می‌دادند، از حرکت‌ انقلاب یمن سخن می‌گفتند. همۀ ما منتظر فرج هستیم و همۀ منتظرین فرج، منتظرین یمن هم بوده‌اند و هستند.

مردم یمن پرچمی را به دوش گرفته‌اند که دیگر به زمین نخواهد افتاد/ باید مژدۀ فتح و پیروزی به جریان مقاومت داد

  • مردم یمن پرچم سنگینی را به دوش گرفته‌اند. این پرچم یک روزی به دوش علمداری بوده است که در کنار نهر علقمه به زمین افتاد. اگر چه دست‌های او را قطع کردند ولی پرچم او برافراشته شد. این همان پرچمی است که به دست علمداری بود که مؤمنین 1400 سال برای آن اشک ریختند. حتی مسیحی‌ها و اهالی دیگر ادیان هم برای آن علمدار بزرگ سوگواری کردند. این همان پرچم است که بخشی از آن به دوش مردم یمن قرار گرفته است.
  • اگر آن پرچم علمدار به خیمه‌ها بر می‌گشت و همه را سیراب می‌کرد، کار بشریت این‌قدر دچار دشواری‌های فراوان نمی‌شد. ولی امروز دیگر این پرچم برافراشته خواهد ماند و زمین نخواهد خورد. باید مژدۀ فتح و پیروزی به جریان مقاومت داد.

ما «8 سال» بمباران شدیم و همه به بمباران‌کننده‌ها کمک می‌کردند، ولی امروز پس از «1 ماه» بمباران مردم یمن، هم‌پیمانان آل سعود خودشان را کنار کشیدند!/ببینید اوضاع عالم چقدر فرق کرده!

  • در نبرد 33 روزه گروه اندکی از مردم مؤمن منطقه به پیروزی‌های برق‌آسایی دسترسی پیدا کردند که ما در طول 8 سال دفاع مقدس به سختی به آن پیروزی‌ها رسیدیم. مؤمنین شام و عراق در یک مدت کوتاه، به پیروزی‌هایی دسترسی پیدا کرده‌اند که ما در اوج غربت به سختی به این‌گونه پیروزی‌ها رسیدیم. ما حدود 250 هزار شهید دادیم تا به پیروزی‌هایی برسیم. ولی شما امروز می‌بینید که مردم یمن فقط یک ماه از 8 سال دفاع مقدس ما را پشت سر گذاشتند و همۀ مردم جهان می‌گویند که اینها پیروز شده‌اند.
  • ببینید اوضاع عالم چقدر فرق کرده است! این تفاوت واقعاً معجزه‌آسا است. ما تا 8 سال بمباران می‌شدیم و همه ما را محکوم می‌کردند و همه به بمباران‌کننده‌ها کمک می‌کردند. ولی در جریان یمن می‌بینید که در کمتر از یک‌ماه، کسانی که به آل سعود قول کمک داده بودند، خودشان را کنار کشیدند. به این اوصاف، شما آینده را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟ اینها نکات قابل تأملی است.

|
امتیاز مطلب : 65
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
آیین‌نامه مجتمع آموزشی و پرورشی روستايي و عشايري
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : دو شنبه 21 ارديبهشت 1394

مصوبه هشتصد و سی‌امین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش تاریخ23/9/1389 آیین‌نامه مجتمع آموزشی و پرورشی روستایی و عشایری

وزارت آموزش و پرورش
       به پیوست تصویر مصوبه‌ی هشتصد و سی‌امین جلسه‌ی شورای عالی آموزش و پرورش تاریخ 23/9/1389 در خصوص آیین‌نامه مجتمع آموزشی و پرورشی روستایی و عشایری جهت اجرا ابلاغ می‌شود.دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش ـ مهدی نوید

 

 

       مقدمه:
        به منظور بهبود مدیریت واحدهای آموزشی و پرورشی و افزایش موفقیت و کارآیی در مدارس مناطق روستایی و عشایری و هم چنین در راستای تحقق راهکارهای سند تحول راهبردی نظام تربیت رسمی و عمومی جمهوری اسلامی ایران مصوب هشتصد و بیست و ششمین جلسه شورای عالی آموزش وپرورش تاریخ 2/5/1389، آیین‌نامه مجتمع آموزشی و پرورشی روستایی و عشایری به شرح ذیل تصویب می شود:
       ماده1ـ تعریف: مجتمع آموزشی و پرورشی روستایی و عشایری به مجموعه‌ای از واحدهای آموزشی و پرورشی عادی دولتی در یک منطقه آموزشی و پرورشی اطلاق می‌شود که برابر مقررات این آیین‌نامه و سایر مقررات آموزش و پرورش فعالیت می‌کند و دارای ویژگی‌های زیر است:
       1ـ هر مجتمع شامل یک واحد آموزشی و پرورشی مرکزی به نام واحد محل استقرار و تعدادی از واحدهای آموزشی و پرورشی تحت پوشش است که از نظر فیزیکی دارای پراکندگی جغرافیایی بوده و یا در یک محل مستقر می باشند.
       2ـ مجتمع از یک یا چند دوره تحصیلی تشکیل شود.
       3ـ اگر واحدهای محل استقرار و تحت‌پوشش مجتمع دخترانه باشد، جنسیت مجتمع دخترانه و چنانچه پسرانه باشد، جنسیت آن پسرانه و در شرایطی که تعدادی از واحدها دخترانه و تعدادی پسرانه باشند، جنسیت مجتمع مختلط خواهد بود. 
       4ـ واحدهای آموزشی و پرورشی تحت‌پوشش از نظر فعالیت‌های آموزشی، پرورشی، اداری و منابع مالی در چارچوب تعیین‌شده زیر نظر مجتمع مربوط خواهند بود.
       5 ـ عنوان سازمانی مسوول مجتمع آموزشی و پرورشی« مدیر مجتمع» و ضوابط درجه‌بندی و پست‌های سازمانی هر یک از مجتمع‌ها اعم از « واحد محل استقرار» و « واحدهای تحت پوشش» براساس دستورالعمل مربوط خواهد بود.
       6 ـ « واحد محل استقرار» یک واحد آموزشی است که حتی‌الامکان دارای فضای ساختمانی مناسـب است و ازلحاظ موقعیت جغرافیایی شرایط بهتری برای دسترسی به سایر واحدهای تحت پوشش را دارد و با نظر منطقه یا ناحیه مربوط انتخاب می شود. مدیر مجتمع و عوامل اجرایی وی در این واحد آموزشی و پرورشی مستقر خواهند بود و مکان مستقل برای آنها اختصاص نمی‌یابد. مدیریت واحد آموزشی محل استقرار نیز به عهده مدیر مجتمع خواهد بود. 
       7ـ واحدهای آموزشی و پرورشی تحت پوشش مجتمع می‌توانند یک نوبتـه یا دو نوبته باشند.
       ماده2ـ اهداف:
       1ـ بسط وتعمیق عدالت آموزشی و پرورشی و گسترش پوشش تحصیلی فرزندان روستایی و عشایری
       2ـ بهبود مدیریت و تسهیل امر نظارت و راهنمایی بر فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس روستایی و عشایری
       3ـ ایجاد انعطاف و افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت در امور آموزش و پرورش روستایی و عشایری به ویژه آن دسته از مدارسی که از جمعیت دانش آموزی کمتری برخوردارند.
       4ـ سازماندهی بهینه نیروی انسانی و ایجاد فرصت‌های لازم برای توانمندسازی معلمان ودانش آموزان. 
       5 ـ هدایت فرآیند آموزش و پرورش و تسهیل در تبادل اطلاعات بین مدارس تابعه به طور هماهنگ
       6 ـ هم‌افزایی و استفاده بهینه از خدمات، امکانات و تجهیزات موجود در واحدهای آموزشی و پرورشی 
       7ـ ترویج فرهنگ کارگروهی و ارتقای نقش‌ مدرسه به‌عنوان کانون فرهنگی تربیتی محلی ومنطقه‌ای
       ماده3ـ نحوه تشکیل مجتمع براساس دستورالعملی خواهد بود که وزارت آموزش وپرورش ابلاغ می‌کند.
       تبصره1ـ در واحدهای آموزشی و پرورشی تحت پوشش مجتمع، کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیت‌های مدیر و مدیرـ آموزگار مندرج در آیین‌نامه اجرایی مدارس و سایر مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و بخشنامه های ابلاغی، به ترتیب به معاون، معاون ـ آموزگار و معاون ـ دبیر واگذار می‌شود. 
       تبصره2ـ در آن دسته از واحدهای آموزشی و پرورشی تحت پوشش که بیش از یک معاون تعلق می‌گیرد، یکی از معاونین با نظر مدیر مجتمع عهده‌دار وظایف، اختیارات و مسئولیت‌های موضوع تبصره 1 می‌باشد.
       تبصره3ـ شرایط احراز مدیر مجتمع‌، حسب نوع مدرسه محل استقرار، بر اساس شرایط احراز مدیریت مدارس مصوب شورای عالی آموزش و پرورش می باشد.
       ماده4ـ ارکان مجتمع:
       الف ـ مدیر
       ب ـ شورای مجتمع
       ج ـ واحدهای آموزشی و پرورشی تابعه مجتمع (محل استقرار تحت پوشش)
       اـ مدیر مجتمع: مدیر مجتمع با رعایت تبصره 3 ماده 3 توسط رئیس اداره آموزش وپرورش منطقه انتخاب می‌شود و علاوه بر وظایف مقرر در آیین‌نامه اجرایی مدارس در ارتباط با مدرسه محل استقرار خود، وظایف زیر را نیز به عهده خواهد داشت:
       1ـ1ـ نظارت بر امور آموزشی و پرورشی، اداری و مالی واحدهای تحت‌پوشش 
       2ـ1ـ ارزشیابی عملکرد کارکنان مجتمع، معاون، معاون ـ آموزگار و یا معاون ـ دبیر واحدهای تحت پوشش 
       تبصره ـ تایید نهایی ارزشیابی افراد فوق الذکر بر اساس دستورالعملهای مربوط انجام خواهد شد.
       3ـ1ـ اجرای مصوبات شورای مجتمع 
       4ـ1ـ نظارت بر اجرای برنامه سالانه واحدهای تابعه مجتمع (محل استقرار و تحت پوشش)
       5 ـ1ـ انجام مکاتبات، گزارش‌ها و پیگیری‌های اداری واحدهای تحت‌پوشش با اداره آموزش و پرورش.
       تبصره ـ دریافت و توزیع بخشنامه‌ها بین واحدهای تحت پوشش (اطلاع‌رسانی به افراد ذی‌نفع در این مورد، برعهده واحدهای آموزشی تحت پوشش مربوط می‌باشد.)
       6 ـ1ـ استفاده مناسب از خدمات عوامل اجرایی اعم از معاون آموزشی، معاون اجرایی، معاون پرورشی وتربیت بدنی و خدمتگزار و..... در دیگر واحدهای تحت پوشش مجتمع.
       2ـ شورای مجتمع
       1ـ2ـ ترکیب اعضا:
        اعضای شورای مجتمع عبارتند از:
       1ـ مدیر مجتمع آموزشی وپرورشی به عنوان رئیس شورا
       2ـ معاون، معاون ـ آموزگار، معاون ـ دبیر هر یک از  واحدهای آموزشی تحت پوشش 
       3ـ سه نفر ازرؤسای انجمن اولیاء و مربیان به نمایندگی از انجمن‌های اولیاء و مربیان واحدهای تحت پوشش 
       4ـ یک نفر از معلمان به نمایندگی شوراهای معلمان واحدهای تحت پوشش 
       5 ـ معاون پرورشی مجتمع
       6 ـ معاون آموزشی مجتمع (درصورت عدم اختصاص معاون آموزشی به مجتمع، یکی دیگر از معاونین به انتخاب مدیر مجتمع)
       تبصره1ـ دبیر شورای مجتمع از بین اعضاء توسط رئیس شورا انتخاب می شود.
       تبصره2ـ شورای مجتمع حداقل هر ماه یک بار با دعوت رئیس شورا تشکیل می‌شود. جلسات شورا با شرکت حداقل دوسوم اعضاء رسمیت می‌یابد و تصمیمات آن در حدود اختیارات و مقررات، با رأی اکثریت اعضای حاضر معتبر است.
       2ـ2ـ وظایف و اختیارات شورای مجتمع
       1ـ برنامه‌ریزی و فراهم آوردن امکانات و شرایط لازم برای تحقق اهداف ، برنامه‌های آموزشی و تربیتی و ارزشیابی از عملکرد واحدهای تحت پوشش مجتمع
       2ـ برنامه‌ریزی در زمینه تعمیق باورهای دینی و اعتقادی دانش‌آموزان، گسترش فعالیتهای قرآنی، فرهنگی، هنری، ادبی و ورزشی و مشارکت دانش آموزان در فعالیتهای تربیت اجتماعی و ارتقای سطح سلامت روحی وروانی آنها و بهداشت مدارس و نظایر آن.
       3ـ نظارت بر فرایند فعالیت شوراهای واحدهای آموزشی تحت پوشش و محل استقرار.
       4ـ برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در مورد استفاده بهـینه از نیروهای انسانی، امکانات و تجهیزات واحدهای آموزشی و پرورشی مجتمع از منابع یکدیگر در چارچوب مقررات 
       5 ـ نظارت برروند اجرایی‌شدن آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ارسالی از سوی آموزش و پرورش.
       6 ـ برنامه‌ریزی و اتخاذ تصمیم برای شناسایی و جذب افراد لازم‌التعلیم و بازمانده از تحصیل در دوره‌های مختلف تحصیلی و در محدوده جغرافیایی مجتمع 
       7ـ نیازسنجی علمی و تعیین مهارتهای مورد نیاز کارکنان مجتمع و برنامه‌ریزی برای توانمندسازی و اجرای آموزشهای مورد نیاز آنها و نشست‌های علمی با رعایت مقررات مربوط
       8 ـ پیشنهاد برنامه‌های توسعه‌ دوره‌های تحصیلی بر اساس مقتضیات و نیازهای محلی به اداره آموزش و پرورش.
       9ـ بررسی و تصویب برنامه سالانه مجتمع
       10ـ نظارت بر اجرای برنامه سالانه واحدهای مجتمع وارزیابی عملکرد آنها.
       11ـ جلب مشارکتهای مردمی و کمکهای خیرین و نیکوکاران و نهادهای غیر دولتی به ویژه  انجمن‌های اولیاء و مربیان
       12ـ صدور مجوز و نظارت بر اردوهای دانش‌آموزی خارج از محدوده استان برابر دستورالعملهای مربوط.
       3ـ واحدهای آموزشی و پرورشی مجتمع:
شوراها و انجمن اولیاء و مربیان واحدهای محل استقرار و تحت پوشش مجتمع همانند سایر مدارس عادی برابر مفاد آیین‌نامه اجرایی مدارس تشکیل می‌شوند.
       ماده5 ـ آموزش و پرورش می‌تواند برخی از وظایف کمیسیون خاص آموزش و پرورش مناطق و نواحی در امور مربوط به دانش‌آموزان مجتمع را به شورای مجتمع واگذار کند.
       ماده6 ـ امور اداری مجتمع‌ها
       1ـ واحدهای آموزشی تحت پوشش مجتمع‌ها دارای مهر مستقلی خواهند بود، ولی برای مکاتبه مجتمع با اداره آموزش وپرورش، مهر جدید که دربرگیرنده نام مجتمع باشد طراحی و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
       2ـ گواهینامه‌های تحصیلی دوره‌های تحصیلی علاوه بر مراجع قبلی باید به تأیید و امضای مدیر مجتمع نیز برسد که لازم است مراتب در نمون برگ مدارک مذکور اصلاح شود.
       3ـ بررسی و انسداد دفاتر آمار و ارزشـیابی تحصیلی و تربیتـی (امتحانات) واحدهای تحت پوشش توسط مدیر مجتمع به عنوان نماینده اداره آموزش و پرورش انجام خواهدشد. انسداد دفاتر مربوط در واحد محل استقرار مجتمع به عهده اداره آموزش و پرورش خواهد بود.
       4ـ ارزشیابی مدیر مجتمع براساس ضوابط و مقررات مربوط، توسط اداره آموزش و پرورش مربوط انجام می‌شود.
       ماده7ـ امور مالی مجتمع‌ها 
       1ـ مجتمع دارای یک حساب بانکی مستقل خواهد بود که با دو امضاء  از سه امضای مدیر مجتمع (با امضای ثابت )، نماینده معاونان واحدهای تحت پوشش و نماینده روسای انجمن های اولیاء و مربیان تابعه قابل برداشت خواهد بود.
       1ـ1ـ کمکهای شوراهای آموزش و پرورش استان و شهرستانها و اعتبارات متمرکز حوزه ستادی وکل سرانه دانش آموزان مجتمع و... به حساب متمرکز مجتمع واریز می‌شود.
       2ـ1ـ وجوه واریزی به حساب متمرکز مجتمع (اعم از کمکها و یا هزینه سرانه) متناسب با تعداد دانش‌آموزان، برنامه‌های سالانه، میزان محرومیت و... در چارچوب مقررات و شاخص‌های مربوط، به پیشنهاد مدیر و تصویب شورای مجتمع به حساب واحدهای تحت پوشش مجتمع واریز می شود.
       2ـ هریک از واحدهای آموزشی و پرورشی تحت پوشش مجتمع دارای یک حساب بانکی خواهند بود که ضوابط آن همانند مدرسه عادی می باشد .
       3ـ هزینه‌های مربوط به برنامه‌های مشترک واحدهای مجتمع و یا خرید ملزومات و تجهیزات بصورت متمرکز براساس آیین‌نامه مالی واحدهای آموزشی و ازمحل حساب بانکی مجتمع امکان پذیر خواهدبود.
       4ـ مسؤولیت نظارت بر عملکرد و رسیدگی مالی مجتمع‌ها به عهده اداره آموزش و پرورش منطقه خواهد بود. 
       ماده8 ـ مواردی که در این آیین‌نامه به آن اشاره نشده است مطابق با ضوابط و مقررات مصوب شورای عالـی و دستورالعمل‌های وزارت آموزش و پـرورش خواهد بود.
       موضوع: آیین‌نامه مجتمع آموزشی و پرورشی روستایی و عشایری مشتمل بر 8 ماده و 7 تبصره در هشتصد وسی امین جلسه شورای عالی آموزش وپرورش تاریخ 23/9/1389 به تصویب رسید.

 



:: موضوعات مرتبط: قوانين و مقررات , ,
:: برچسب‌ها: آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , آیین‌ , نامه , مجتمع , آموزشی , و , پرورشی , روستايي , و , عشايري , ,
|
امتیاز مطلب : 65
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13

امتيازات استخدامي ايثارگران(بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/71 سازمان اداري واستخدامي كشور)

2 ـ آزادگان‌، اسراء و مفقودين تا حداكثر سه سال سابقه اسارت يا مفقوديت‌، جانبازان تا حداكثر 40% از كار افتادگي‌،رزمندگان با حداقل 6 ماه سابقه خدمت متوالي يا 9 ماه متناوب در جبهه در فاصله زماني 31/6/1359 لغايت 29/5/1367تاريخ آتش بس همواره از يك گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خود بر اساس نظام هماهنگ پرداخت برخوردارخواهند شد.   
3 ـ آزادگان‌، اسراء و مفقودين با بيش از سه سال سابقه اسارت يا مفقوديت‌، جانبازان با بيش از 40% از كارافتادگي رزمندگان بابيش از سه سال سابقه خدمت در جبهه در فاصله زماني فوقالذكر همواره از دو گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خودبرخوردار مي‌گردند.     
4 ـ امتيازات بندهاي 2 و 3 در مورد آزادگان و جانبازان پس از اعمال بند يك اعمال خواهد شد.  
6 ـ در صورتيكه مستخدم نتواند بدلايل ذيل از امتياز مقطع تحصيلي بالاتر استفاده نمايد يك گروه علاوه بر گروه استحقاقي‌مستخدم به وي اعطاء مي‌شود:   
7 ـ گروه ورودي افرادي كه در طول جنگ تحميلي از تاريخ 31/6/1359 لغايت 29/5/1367 بمدت حداقل يكسال متوالي‌يا متناوب در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل مسؤوليت فرماندهي گروهان به بالا را داشته‌اند بشرح زير تعيين مي‌گردد:    
الف ـ گروه ورودي افرادي كه فرماندهي گردان تا سطح بالاتر و عناوين همطراز را بعهده داشته‌اند همانند متصديان مشاغلي‌است كه گروه ورودي آنان 3 تعيين شده است‌.        
تبصره 1 ـ عناوين همطراز مذكور در بندهاي فوق مطابق جدول پيوست مي‌باشد كه طي نامه شماره 1897 ـ41/4 مورخ‌12/1/70 سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اعلام شده است‌.      
تبصره 2 ـ در صورتيكه افراد مزبور از نظر مدرك تحصيلي و سوابق تجربي خود واجد شرايط هر يك از گروههاي 3و5و7باشند همواره در دو گروه بالاتر از گروه استحقاقي خود قرار خواهند گرفت‌.  
............................................................................- بخشنامه شماره 2400/41/2 مورخ 6/6/1375سازمان امور اداري و استخدامي كشور در خصوص امتيازات ايثارگري

به منظور رفع هرگونه ابهام در خصوص اجراي مفاد بندهاي 2و 7و 11 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/71 موارد ذيل ابلاغ مي‌گردد:

1- متن زير به عنوان تبصره به بند (2) الحاق مي‌شود.

تبصره: در صورت اجتماع عوامل رزمندگي، جانبازي، اسارت و مفقوديت، اعطاي گروه تشويقي به ايثارگران موصوف حداكثر تا سقف دو گروه مجاز مي‌باشد.[1]

2- در راستاي اجراي بند (7) بخشنامه در خصوص رزمندگاني كه مسؤوليت رده‌هاي مختلف فرماندهي جهاد سازندگي در جبهه را به عهده داشته‌اند (به پيوست سه برگ) فهرست همطرازي رده‌هاي فرماندهي جهاد كه توسط جهاد سازندگي و با هماهنگي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تهيه گرديده است،‌ ارسال مي‌گردد.

تبصره 1- مراجع ذيصلاح مويد خدمت در جبهه و مراتب فرماندهي در جبهه جهادگران، وزارت جهاد سازندگي مي‌باشد.

تبصره 2- فرماندهان موضوع بند (7) بخشنامه (اعم از فرماندهان جهاد يا سپاه) مخير به استفاده از مزاياي فرماندهي يا ساير امتيازات ايثارگري مندرج در بندهاي 2و 3 بخشنامه مي‌باشند و برخورداري توأمان از امتيازات مزبور مجوزي ندارد.

3- آن قسمت از مفاد بند (11) و تبصره‌هاي آن كه مربوط به احتساب سوابق اسارت آزادگان مي‌باشد به شرح ذيل اصلاح مي‌گردد.

مدت اسارت براي عموم آزادگان اعم از اينكه قبل از اسارت در دستگاه‌ها شاغل بوده و يا بعد از اسارت شاغل شوند بموجب مفاد ماده 13 قانون حمايت از آزادگان، با تمايل آنان به ازاي هر يكسال اسارت دو سال به عنوان سابقه خدمت رسمي و مرتبط تلقي مي‌گردد و از هر لحاظ مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

تبصره: مستخدمين مشمول اين بند به لحاظ اينكه عملاً از امتيازات استخدامي مقرر بهره‌مند مي‌شوند، لذا اعمال مضاعف امتيازات موضوع اين بخشنامه در مورد آنان منتفي است و در صورت عدم انتخاب ماده 13 قانون حمايت از آزادگان، در شمول امتيازات اين بخشنامه قرار گرفته و مدت اسارت ايشان از لحاظ بازنشستگي دو برابر قابل احتساب مي‌باشد.[2]

معاون سازمان در امور نيروي انساني

 

..................................................................................................................................................................................

 

مرجع رسيدگي: هيات عمومي ديوان عدالت اداري.

          شاكي: آقايان 1-  سيدجواد شريفي 2-  محمدعلي ايرانپور 3-  علي قادري.

          موضوع شكايت و خواسته: ابطال تبصره بند يك و تبصره بند 3 بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ 6/6/1375 و بخشنامه شماره 6006 مورخ 22/10/1372 سازمان مديريت و برنامه‎ريزي كشور.

          مقدمه: 1- آقاي سيدجواد شريفي و محمدعلي ايرانپور در دادخواستهاي تقديمي اعلام داشته‎اند ، ماده 13 قانون حمايت از آزادگان (اسراي آزاد شده ) بعد از ورود به كشور مصوب13/9/1368 در خصوص احتساب سوابق آزادگان مقرر مي‎دارد ، مدت اسارت آزادگان به ازاء هر سال اسارت دو سال به عنوان سابقه خدمت رسمي و مرتبط تلقي مي‎گردد و در ماده  26 قانون مذكور ، قانونگذار مقرر مي‎دارد كه آزادگان در شمول امتيازات اعطايي به رزمندگان مي‎باشند. همچنين در تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت مصوب13/6/1370 بيان شده كه دولت مي‎تواند به آزادگان يك تا دو گروه تشويقي اعطاء نمايد. متأسفانه در اجراي قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ 6/6/1375 سازمان مديريت و برنامه‎ريزي كشور در تبصره بند يك مقرر مي‎دارد ( در صورت اجتماع عوامل رزمندگي ، جانبازي و اسارت و مفقوديت ، اعطاء گروه تشويقي به ايثارگران موصوف حداكثر تا سقف دو گروه مجاز مي‎باشد.) كه اين تبصره با ماده  26 قانون حمايت از آزادگان كه آزادگان را در شمول امتيازات اعطائي به رزمندگان نيز مي‎دانند ، مغاير مي‎باشد. در تبصره بند 3 بخشنامه فوق الذكر بيان شده كه مستخدمين مشمول اين بند به لحاظ اينكه عملاً از امتيازات استخدامي مقرر بهره‎مند مي‎شوند ، لذا اعمال مضاعف امتيازات موضوع اين بخشنامه در مورد آنان منتفي است. در اين خصوص باستحضار مي‎رساند ، اولاً تاريخ تصويب قانون حمايت از آزادگان مقدم بر قانون نظام هماهنگ مي‎باشد و ثانياً اعمال ماده  13 و احتساب سوابق دوران اسارت به هيچ عنوان نمي‎تواند مصداقي از گروههاي تشويقي و امتيازات موضوع بخشنامه فوق باشد. زيرا اساساً هيچگونه ارتباطي با هم ندارند و گروهي كه فرد بابت سابقه خدمت مي‎گيرد گروه تشويقي محسوب نمي‎شود. اگر اراده قانونگذار اين بود آزادگان را در تبصره ماده  3 قانون نظام هماهنگ مستثني مي‎نمود. با عنايت به مراتب ابطال تبصره بند يك و تبصره بند3 بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ 6/6/1375 سازمان مديريت و برنامه‎ريزي كشور مورد تقاضا است.

 مديركل دفتر نظامهاي استخدامي سازمان مديريت و برنامه‎ريزي كشور در پاسخ به شكايت مذكور طي نامه شماره 111488/1802 مورخ 5/8/1382 اعلام داشته‎اند ، بند 11 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/1371 و تبصره‎هاي ذيل آن موضوع بند 3 بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ 6/6/1375 در خصوص احتساب سوابق اسارت آزادگان قبلاً با توجه به راي شماره 72/224 مورخ 4/6/1376 هيات عمومي ديوان عدالت اداري اصلاح گرديده است و همانطور كه ملاحظه مي‎شود در ماده 13 قان-ون حمايت از آزادگان ..... مصوب1368 مجلس شوراي اسلامي صراحتاً به تمايل آزادگان براي استفاده از امتياز موضوع اين ماده  اشاره شده است و طبق تبصره4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت مصوب13/6/1370 مجلس شوراي اسلامي دولت مخير مي‎باشد در موارد الف - آزادگان ب - جانبازان ج - رزمندگان د- مديران ه- مستخدميني كه خدمات برجسته انجام داده باشند ، به مستخدمين يك الي دو گروه تشويقي علاوه بر گروه استحقاقي آنان اعطاء نمايد. مضافاً بر اينكه به طور كلي بخشنامه شماره2727/د مورخ20/5/1371 و تبصره الحاقي بند2 آن موضوع بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ 6/6/1375 با توجه به ماده  26 قانون حمايت از آزادگان مبني بر شمول امتيازات اعطايي براي رزمندگان كه در اين قانون به آن اشاره نشده به آزادگان تهيه گرديده است و بهره‎مندي آزادگان از امتيازات بخشنامه مورد اشاره پيش بيني‎ شده است لكن در صورت اجتماع عوامل رزمندگي ، جانبازي ، اسارت و مفقوديت بابت رشادتها و فداكاريها در ايام واحد خدمت در جبهه‎هاي نبرد حق عليه باطل اعمال مضاعف امتيازات موضوع بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/1371 و ماده  13 قانون حمايت از آزادگان و برخورداري توأمان از امتيازات فوق موردي نداشته و امكان پذير نمي‎باشد.

 2- آقاي علي قادري در دادخواست تقديمي اعلام داشته است ، بخشنامه شماره6006/د مورخ22/10/1372 سازمان امور اداري و استخدامي كشور موجبات سلب امتيازاتي را كه طبق قانون حمايت از آزادگان به اين قشر داده شده است را فراهم آورد. با اين توضيح كه ماده 13 قانون حمايت از آزادگان براي محاسبه سنوات اسارت از هر لحاظ به عنوان سابقه خدمت رسمي به ازاء هر يك سال اسارت دو سال را قابل محاسبه دانسته است. مضافاً اينكه تبصره ماده  21 همان قانون مدرك تحصيلي آزادگان از نظر استخدامي را نيز معادل يك مقطع تحصيلي تلقي نموده است و حال آنكه سازمان مذكور طبق بخشنامه فوق الاشاره به سلب اين امتياز قانوني از آزادگان نموده است. فلذا ابطال بخشنامه شماره 6006/د مورخ 22/10/1372 مورد تقاضا است.

 مديركل دفتر نظامهاي استخدامي سازمان مديريت و برنامه‎ريزي كشور در پاسخ به شكايت مذكور طي نامه شماره 68614/1802 مورخ 20/5/1382 اعلام داشته‎اند ، به موجب بخشنامه شماره 6006/د مورخ 22/10/1372 اين سازمان متن زير كه مقرر مي‎دارد ( صرفاً آزادگاني كه تمايل به استفاده از امتيازات ماده  13 قانون حمايت از آزادگان مصوب 13/9/1368 مجلس شوراي اسلامي را ندارند در شمول امتيازات اين بخشنامه خواهند بود.) به عنوان تبصره 2 رديف 11 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/1371 الحاق گرديده بود ، لكن از آنجا كه قبلاً مطابق دادنامه شماره 138 مورخ 15/11/1373 هيات عمومي ديوان آن قسمت از بند 11 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/1371 و تبصره‎هاي آن با قيد مدت اسارت قبل از استخدام رسمي و همچنين عدم احتساب سنوات اسارت قبل از استخدام رسمي از لحاظ بازنشستگي ، برخلاف كليت و عموم ماده  13 قانون حمايت از آزادگان تشخيص و حكم بر ابطال آن صادر گرديده ، لذا اين سازمان طبق بند3 بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ 6/6/1375 بند 11 و تبصره‎هاي آن را كه مربوط به احتساب سوابق اسارت آزادگان مي‎باشد به شرح ذيل اصلاح نموده است ( مدت اسارت براي عموم آزادگان اعم از اينكه قبل از اسارت در دستگاهها شاغل بوده و يا بعد از اسارت شاغل شوند به موجب مفاد ماده  13 قانون حمايت از آزادگان ، با تمايل آنان به ازاء هر يك سال اسارت دو سال به عنوان سابقه خدمت رسمي و مرتبط تلقي مي‎گردد و از هر لحاظ مورد محاسبه قرار خواهد گرفت. تبصره  مستخدمين مشمول اين بند به لحاظ اينكه عملاً از امتيارات استخدامي مقرر بهره‎مند مي‎شوند ، لذا اعمال مضاعف امتيازات موضوع اين بخشنامه در مورد آنان منتفي است و در صورت عدم انتخاب ماده 13 قانون حمايت از آزادگان ، در شمول امتيازات اين بخشنامه قرار گرفته و مدت اسارت ايشان از لحاظ بازنشستگي دو برابر قابل احتساب مي‎باشد. بنابمراتب شكايت شاكي عليه اين سازمان موردي ندارد.

 هيات عمومي ديوان عدالت اداري در تاريخ فوق با حضور رؤساي شعب بدوي و رؤسا و مستشاران شعب تجديدنظر تشكيل و پس از استماع توضيحات نماينده سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور بحث و بررسي و انجام مشاوره با اكثريت آراء به شرح آتي مبادرت به صدور راي مي‎نمايد.

...................................................................................................................................................

 

اعطاي يك گروه ارفاقي به اعضاي گردان‌هاي عاشورا

بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي

مديريت محترم امور پرسنلي

سلام عليكم

بازگشت به نامه شماره 2353/04/400 مورخ 13/2/78، به آگاهي مي‌رساند با عنايت به تبصره ماده 2 بخشنامه شماره 53400/41/2 مورخ 27/12/75 مستخدمين رسمي، ثابت يا ساير عناوين مشابه كه از تاريخ مصوبه 28/8/73 مدت چهارسال در گردان‌هاي فوق عضويت فعال و مستمر داشته باشند از يك گروه ارفاقي بهره‌مند خواهند شد.

ضمناً گروه ارفاقي فوق‌الذكر فارغ از گروه‌هاي تشويقي موضوع بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/71 و برخورداري عزيزاني كه قبلاً از دو گروه مذكور استفاده نموده‌اند از گروه ارفاقي مزبور بلامانع مي‌باشد. لازم بذكر است گروه مذكور فقط براي يك بار در طول خدمت به بسيجيان اعطاء مي‌گردد.

مدير كل دفتر هماهنگي

....................................................................................................................................................

 

بخشنامه به كليه وزارتخانه‌ها، موسسات و شركت‌هاي دولتي مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت به شماره 95749/02/ ط مورخ 28/5/81

نظر به اينكه در خصوص تاريخ و نحوه اجراي قانون الحاق يك تبصره به عنوان تبصره 7 به ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت مصوب 21/1/81 مجلس شوراي اسلامي از اين سازمان استعلام‌هايي به عمل آمده است، لذا به منظور رفع ابهام مراتب ذيل ابلاغ مي‌گردد:

- دستگاه‌هاي مشمول قانون فوق مي‌توانند از تاريخ 7/3/81 به بعد به آن دسته از مستخدمين ايثارگر واجد شرايط كه مشمول بندهاي «د» و «هـ» تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت مي‌شوند و قبلاً از حداكثر دو گروه تشويقي برخوردار شده‌اند در صورت استحقاق يك الي دو گروه تشويقي ديگر اعطا نمايند.

- مجموع گروه‌هاي تشويقي ناشي از اجراي تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت و تبصره 7 الحاقي اعم از ايثارگري، خدمات برجسته و مديران تا 4 گروه بوده و در هر حال حداكثر گروه‌هاي قابل احراز توسط مستخدمين از گروه 20 تجاوز نخواهد كرد.

- در اعطاي گروه‌هاي تشويقي موضوع تبصره 7 الحاقي رعايت دستورالعمل تشخيص خدمت برجسته و ضوابط گروه‌هاي تشويقي مديران الزامي است.

- به ايثارگران مشمول بند «هـ» تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ، خارج از آمار و سهميه كاركنان برجسته واحد سازماني خود، گروه تشويقي بابت خدمات برجسته ناشي از ارزشيابي سالانه اعطا مي‌گردد.

- دريافت توأمان دو گروه تشويقي بابت خدمات برجسته و مديران در صورت واجد شرايط بودن مستخدم ايثارگر و رعايت ساير مقررات مربوط بلامانع مي‌باشد.

سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور

 

....................................................................................................................................................

قانون الحاق يك تبصره به عنوان تبصره (7) به ماده (3) قانون

نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت مصوب 21/1/1381 مجلس شوراي اسلامي

 ماده واحده- متن زير به عنوان تبصره (7) به ماده (3) قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت مصوب 13/6/1370 اضافه مي‌شود:

تبصره 7- دولت مي‌تواند به ايثارگراني كه مشمول بندهاي (د) و (هـ) تبصره (4) اين ماده مي‌شوند، علاوه بر گروه‌هاي تشويقي تبصره ياد شده يك الي دو گروه تشويقي ديگر اعطا نمايد.

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علني روز چهارشنبه مورخ بيست و يكم فروردين ماه يكهزار و سيصد و هشتاد و يك مجلس شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ 4/2/1381 به تاييد شوراي نگهبان رسيده است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي

...................................................................................................................................................

 

ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت در ارتباط با گروه تشويقي شهداء،

آزادگان و جانبازان انقلاب اسلامي

ماده 3- جدول و نحوه ارتقاء گروه مستخدمين با در نظر گرفتن ارزش كار، ميزان مسؤوليت‌ها، اهميت وظايف، سوابق تجربي، تحصيلات و ارزشيابي شاغلين تعيين خواهد شد كه در زمان تطبيق حقوق و مزاياي كاركنان شاغل و همچنين در اجراي موضوع ماده 2 اين قانون نيز ملاك عمل قرار خواهد گرفت.

تعداد گروه‌هاي قابل تخصيص در هر مقطع تحصيلي با در نظر گرفتن عوامل فوق 5 الي 7 گروه تعيين مي‌گردد.

تبصره 1- مستخدميني كه ارتقاء گروه مي‌يابند حقوق آنان براساس عدد مبناء در گروه جديد به اضافه مجموع افزايش‌هاي سنواتي در گروه قبل تعيين مي‌گردد.

تبصره 2- مستخدميني كه مشاغل آنان داراي ويژگي‌هاي خاص و پيچيده بوده و از حساسيت بالايي برخوردار است و يا داراي مهارت‌هاي خاص و خارق‌العاده مي‌باشند در يكي از گروه‌هاي جدول موضوع ماده 1 تخصيص مي‌يابند.

تبصره 3- مستخدميني كه به درجه رفيع شهادت نائل شده يا مي‌شوند همواره در دو گروه بالاتر از مستخدمين شاغل و مشابه تخصيص مي‌يابند و براساس گروه تعيين شده از افزايش سنواتي سالانه كماكان برخوردار خواهند شد.

تبصره 4- دولت مي‌تواند در موارد زير به مستخدمين يك الي دو گروه تشويقي علاوه بر گروه استحقاقي آنان اعطاء نمايد.

الف- آزادگان

ب- جانبازان انقلاب اسلامي

ج- رزمندگاني كه حداقل 6 ماه متوالي يا 9 ماه متناوب در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل خدمت نموده‌اند.

د- مديران.

ه- مستخدميني كه خدمات برجسته انجام داده باشند.

................................................................................................................................................

                                                              

سازمان امور اداري و استخدامي كشور

اعطاي يك گروه تشويقي به فرزندان شاهد

بند «ع» تبصره (20) قانون بودجه سال 1386 كل كشور:

دولت مكلف است براي فرزندان شاهد نيز مانند جانبازان يك گروه تشويقي منظور نمايد.

...........................................................................................................................................

 

ایثارگران شامل :

جانبازان ، اسرا یی که آزاده شده یا می شوند ، افراد خانواده شهداء ، جانبازان از کار افتاده ،اسراء و مفقودین و همچنین افرادي که حداقل9 ماه متوالی یا یکسال متناوب داوطلبانه در جبهه خدمت نموده اند (مصوب7/10/67 )

 

1- به استناد بند الف وب وج تبصره4 ماده3 قانون نظام هماهنگ وبخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/05/71 سازمان امور اداري و استخدامي كشورسابق دولت مي تواند در موارد زير به مستخدمين 1 الي 2 گروه تشويقي علاوه بر گروه استحقاقي آنان اعطا نمايد :

الف: آزادگان

ب:جانبازان

ج :رزمندگاني كه حداقل 6ماه متوالي يا 9ماه متناوب در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل خدمت نموده اند .

آزادگان –اسراء ومفقودين تاحداكثر سه سال سابقه اسارت يامفقوديت-جانبازان تا حداكثر40%ازكارافتادگي –رزمندگان باحداقل 6 ماه سابقه خدمت متوالي يا 9 ماه متناوب درجبهه درفاصله زماني 31/06/1359 لغايت29/05/1367 همواره از يك گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خود برخوردار خواهند شد.

آزادگان –اسراء و مفقودين با بيش از 3 سال سابقه اسارت يا مفقوديت –جانبازان بابيش از 40%از كارافتادگي –رزمندگان با بيش از 3 سال سابقه خدمت در جبهه در فاصله زماني فوق الذكر همواره از دو گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خود برخوردار مي گردند.

امتيازات بندهاي 2و3 درمورد آزادگان و جانبازان پس از اعمال بند1 اعمال خواهد شد.

تبصره:به موجب بخشنامه 22400/41/2 مورخ 06/06/1375 سازمان اموراداري و استخدامي كشوردر صورت اجتماع عوامل رزمندگي –جانبازي –اسارت و مفقوديت اعطاي گروه تشويقي به ايثارگران موصوف حداكثرتا سقف 2گروه مجاز مي باشد

 

 

2- بخشنامه شماره 2/41/22400 مورخ 1375/6/6 سازمان اموراداري و استخدامي کشوردرخصوص امتيازات استخدامي ايثارگران

 

بخشنامه‌ شماره‌ 2/41/22400 مورخ‌ 1375/6/6 سازمان‌ امور اداري‌ واستخدامي‌ كشور بمنظور رفع‌ هرگونه‌ ابهام‌ در خصوص‌ اجراي‌ مفاد بندهاي‌ (2) و (7) و (11)بخشنامه‌ شماره‌ 2727د مورخ‌ 71/5/20 موارد ذيل‌ ابلاغ‌ مي‌گردد: 1ـ متن‌ زير بعنوان‌ تبصره‌ به‌ بند(2) الحاق‌ مي‌شود:

 تبصره‌ ـ در صورت‌ اجتماع‌ عوامل‌ رزمندگي‌، جانبازي‌، اسارت‌ و مفقوديت‌، اعطاءگروه‌ تشويقي‌ به‌ ايثارگران‌ موصوف‌ حداكثر تا سقف‌ دو گروه‌ مجاز مي‌باشد.

2ـ در راستاي‌ اجراي‌ بند (7) بخشنامه‌ در خصوص‌ رزمندگاني‌ كه‌ مسئوليت‌ رده‌هاي‌مختلف‌ فرماندهي‌ جهاد سازندگي‌ در جبهه‌ را بعهده‌ داشته‌اند (به‌ پيوست‌ سه‌برگ‌) فهرست‌ همترازي‌ رده‌هاي‌ فرماندهي‌ جهاد كه‌ توسط جهاد سازندگي‌ و باهماهنگي‌ سپاه‌ پاسداران‌ انقلاب‌ اسلامي‌ تهيه‌ گرديده‌ است‌، ارسال‌ مي‌گردد.

 تبصره‌ 1: مرجع‌ ذيصلاح‌ مويد خدمت‌ در جبهه‌ ومراتب‌ فرماندهي‌ در جبهه‌جهادگران‌، وزارت‌ جهاد سازندگي‌ مي‌باشد.

تبصره‌ 2: فرماندهان‌ موضوع‌ بند(7) بخشنامه‌ (اعم‌ از فرماندهان‌ جهاد يا سپاه‌) مخيربه‌ استفاده‌ از مزاياي‌ فرماندهي‌ يا ساير امتيازات‌ ايثارگري‌ مندرج‌ در بندهاي‌ 2 و 3بخشنامه‌ مي‌باشند و برخورداري‌ توامان‌ از امتيازات‌ مزبور مجوزي‌ ندارد.

3ـ آن‌ قسمت‌ از مفاد بند (11) و تبصره‌ هاي‌ آن‌ كه‌ مربوط به‌ احتساب‌ سوابق‌ اسارت‌آزادگان‌ مي‌باشد بشرح‌ ذيل‌ اصلاح‌ مي‌گردد: مدت‌ اسارت‌ براي‌ عموم‌ آزادگان‌ اعم‌ از اينكه‌ قبل‌ از اسارت‌ در دستگاهها شاغل‌بوده‌ و يا بعداز اسارت‌ شاغل‌ شوند بموجب‌ مفاد ماده‌ 13 قانون‌ حمايت‌ ازآزادگان‌، با تمايل‌ آنان‌ به‌ ازاء هريكسال‌ اسارت‌ دوسال‌ بعنوان‌ سابقه‌ خدمت‌رسمي‌ و مرتبط تلقي‌ مي‌گردد و از هر لحاظ مورد محاسبه‌ قرار خواهد گرفت‌. تبصره‌ ـ مستخدمين‌ مشمول‌ اين‌ بند بلحاظ اينكه‌ عملا از امتيازات‌ استخدامي‌ مقرربهره‌مند مي‌شوند، لذا اعمال‌ مضاعف‌ امتيازات‌ موضوع‌ اين‌ بخشنامه‌ در موردآنان‌ منتفي‌ است‌ و در صورت‌ عدم‌ انتخاب‌ ماده‌ 13 قانون‌ حمايت‌ از آزادگان‌، درشمول‌ امتيازات‌ اين‌ بخشنامه‌ قرار گرفته‌ و مدت‌ اسارت‌ ايشان‌ از لحاظبازنشستگي‌ دو برابر قابل‌ احتساب‌ مي‌باشد.

معاون‌ سازمان‌ در امور نيروي‌ انساني‌

3 - به استناد  تبصره 2 امتيازات بخشنامه شماره53400 /41 مورخ27/11/1375 سازمان اموراداري و استخدامي كشور موضوع دستورالعمل اجرايي طرح فراخواني بسيج

 

كليه مستخدمين رسمي –ثابت ياسايرعناوين مشابه از تاريخ تصويب مصوبه 28/07/1373 مدت 4سال در گردانهاي عاشورا والزهرا عضويت فعال و مستمر داشته باشند از يك گروه ارفاقي بهره مند خواهند شد گروه مذكور فقط براي يك بار در طول خدمت به بسيجيان اعطا مي گردد

 

الف- گروه ورودي افرادي كه فرماندهي گروهان تا سطح گردان و عناوين همتراز(يا2 سال فرماندهي دسته ) را به عهده داشته اند همانند متصديان مشاغلي است كه گروه ورودي آنان 6 تعيين شده است.

ب- گروه ورودي افرادي كه فرماندهي گردان تا سطح تيپ و سطوح بالاتروعناوين همترازبه عهده داشته اند همانند متصديان مشاغلي است كه گروه ورودي آنان 7 تعيين شده است.

ج-گروه ورودي افرادي كه فرماندهي تيپ و سطوح بالاتروعناوين همتراز رابرعهده داشته اند همانند متصديان مشاغلي است كه گروه ورودي آنان 8 تعيين شده است .

تبصره 2:درصورتيكه مفاد مزبور ازنظرمدرك تحصيلي و سوابق تجربي خود واجدشرايط هريك از گروههاي 6 -7 و8 باشند همواره ازدو گروه بالاترازگروه استحقاقي خودقرارخواهندگرفت.

 

ضمنا با توجه به بخشنامه شماره 22400/41/2 مورخ06/06/1375 سازمان اموراداري و استخدامي كشورفرماندهان موضوع بند 7 مخير به استفاده از مزاياي فرماندهي يا ساير امتيازات ايثارگري مندرج در بندهاي2و3 بخشنامه مي باشند و برخورداري توامان از امتيازات مزبور مجوزي ندارد.  

 

 

4- اعطاي یک گروه تشویقی به فرزندان شاهد به استناد بخشنامه شماره 169416رالف ه /14/8/85  با رعایت نکات ذیل بلامانع می باشد .

1 - در اعطاي گروه مذکور رعایت سقف دو گروه تشویقی ایثارگري الزامی است

2- افراد مذکور می توانند علاوه بر دو گروه تشویقی ایثارگري از مزایاي دو گروه ارزشیابی مانند

سایر کارکنان بهره مند گردند که جمعا از چهار گروه تشویقی ( دو گروه ایثارگري و دو گروه تشویقی ارزشیابی ) و نیز یک گروه ارفاقی گردان عاشورا و الزهرا استفاده نمایند .تاریخ اجراي گروه اعطایی از 1/1/86  می باشد

ضمنا تصویب گروه یاد شده به عهده کمیته اجرایی طرح طبقه بندي مشاغل دانشگاه می باشد .لازم به ذکر است اعطاي این گروه منوط به وصول آیین نامه جدید قانون مدیریت خدمات کشوری بوده ( ازتاریخ 1/1/88 ) و فعلا اقدامی ندارد .

 

 

5- وضعیت اعطاي گروه تشویقی ، ارفاقی در قانون مدیریت خدمات کشوري

امتیازي براي سنوات بسیجی ، گروههاي ارزشیابی ، گروه ارفاقی گردان عا شورا و الزهرا ، گروههاي تشویقی مدیران جهت کارمندانی که از تاریخ1/1/88 به بعد استخدام می شوند در قانون مدیریت خدمات کشوري پیشبینی نشده است

 

منبع : پرسش و پاسخ به شماره487020  مورخ 13/10/88 سرپرست دفتر مدیریت و منابع انسانی

 

 

عده اي از همكاران بعد از تطبيق وضع مدارك همترازي فرماندهي گروهان مدارك مديريتي و غيره ارائه مي نمايند آيا قابل اعمال است يا خير؟      ج -مقرر شد پس از تطبيق وضع كاركنان با قانون مديريت خدمات كشوري تغييرات اساسي صورت نپذيرد مع الوصف به جهت بررسي امكان يا عدم امكان اجراء ، ارسال موردي يك نمونه مدارك مورد نظر خالي از لطف نخواهد بود

 

چنانچه گواهي جانبازي افراد مربوط به قبل از سال 71 باشد، اعمال آن در سيستم MIS به چه صورت است؟          ج- در صورتيكه كميسيون پزشكي بنياد در آن زمان جانبازي فرد را اعلام وليكن فرد نسبت به ارائه آن اقدام ننموده ، در صورت ارائه مي­بايست از زمان قابل اجراء بودن مقررات نسبت به اعمال اين مهم  اقدام نمود. قابل ذكر است در حال حاضر امكان اجراء اين مهم از سال 71 تا 74 در سيستم MIS  نمي­باشد كه مي­بايست به صورت دستي اقدام لازم صورت پذيرد.

 

 ......................................................................................................................................................

 

ابطال بند 2 بخشنامه شماره 710/84145/1 مورخ 18/10/1381 مديركل امور اداري وزارت آموزش و پرورش

تاريخ: 14/12/84 شماره دادنامه: 818-819 كلاسه پرونده: 82/76، 335
مرجع رسيدگي: هيأت عمومي ديوان عدالت اداري.
شاكي: آقايان احمدرضا رياحي درچه و جهانگير سلطاني.
موضوع شكايت و خواسته: ابطال بند 2 بخشنامه شماره 1/84145/710 مورخ 18/10/1381 مديركل امور اداري وزارت آموزش و پرورش.
مقدمه: شكات به شرح دادخواستهاي تقديمي و لايحه تكميلي آن اعلام داشته است، در بند 2 بخشنامه شماره 1/84145/710 مورخ 18/10/1381 آمده «ايثارگراني كه فقط يك گروه تشويقي ايثارگري دريافت نموده‎اند و تاكنون گروه تشويقي ديگري (به جز گروه ارفاقي گردانهاي عاشورا) به آنان اعطا نگرديده است، در صورت كسب شرايط مي‎توانند دو گروه تشويقي ديگر با رعايت سهميه واحدهاي مربوطه دريافت نمايند.» مفهوم عبارت (با رعايت سهيمه واحدهاي مربوطه) چنين تداعي مي‎كند كه ايثارگراني كه يك گروه ايثارگري را دريافت داشته‎اند و با توجه به تعداد ارزشيابي واحدهاي آموزشي و داشتن شرايط (سه سال متولي يا 5 سال متناوب 30 دريافت كرده‎ باشند) يك گروه برجستگي اخذ نموده‎اند، دو گروه ديگر دريافت كنند كه عبارت (با رعايت سهميه واحدهاي مربوطه) در سطر آخر بند 2 بخشنامه موجب مي‎گردد. تبعيض فاحشي بين كاركنان ايجاد كند كه تقاضاي حذف عبارت مذكور به دلايل ذيل و تبعات منفي آن مورد استدعا است. 1- گروههاي برجستگي تشويقي براي هر 15 نفر در سال يك گروه است و به اندازه كافي نيست كه هر ايثارگري بتواند آن را كسب كند و اگر همه 15 نفر داراي شرايط باشند كه هستند نهايتاً به قيد قرعه به
يك نفر گروه برجستگي تعلق مي‎گيرد و همين فرد كه يك گروه را گرفته دو گروه ديگر مي‎گيرد و اين تبعيضي مضاعف در حق بيمه است و تبعات منفي آن بسيار كه از نظر روحي، رواني گريبان‎گير كلاس و درس و دانش آموز مي‎گردد. 2- اگر ايثارگراني كه يك گروه ايثارگري را دريافت كرده‎اند منتظر «رعايت سهيمه واحدهاي مربوطه» باشند براي دريافت گروه مشمول اين بخشنامه و با توجه به ازاء هر 15 نفر يك گروه در سال قطعاً با توجه به گذشت زمان و سن و سابقه كاركنان ايثارگر، اين افراد بازنشسته و گروه نمي‎گيرند در نتيجه بعضي از افراد 4 گروه ايثارگري و تشويقي گرفته و بعضي يك گروه و به نسبت يك و 4 عدالت خدشه‎دار و تبعيض رايج شده كه نه شرعي و نه قانوني است صرف نظر از پيامدهاي منفي آن لذا از آن هيأت تقاضاي حذف عبارت «با رعايت سهيمه واحدهاي مربوطه» در سطر آخر بند 2 بخشنامه 1/84145/710 مورخ 18/10/1381 مورد استدعا است. مديركل امور اداري وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به شكايت مذكور طي نامه شماره 42/27006/710 مورخ 20/4/1383 اعلام داشته‎اند، سازمان مديريت و برنامه‎ريزي كشور در اجراي تبصره 7 الحاقي به ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت مصوب 21/1/1381 مجلس شوراي‎ اسل
امي طـي بخشنامـه
95729/30ط مورخ 28/5/1381 اعطاي 2 گروه تشويقي علاوه بر موارد مندرج در بندهاي الف، ب و ج تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت براي افرادي كه مشمول بندهاي (د و ه‍) تبصره مذكور باشند را بلامانع ليكن در نظريه اعلام شده طي نامه شماره 145253/1802 مورخ 3/9/1381 مقرر داشته افرادي كه قبلاً 2 گروه تشويقي توأمان بابت ايثارگري و خدمات برجسته را دريافت نموده‎اند مي‎توانند در صورت واجد شرايط بودن 2 گروه خارج از سهميه دريافت نمايند، ليكن افرادي كه صرفاً يك گروه بابت ايام حضور دريافت نموده‎اند به دليل اينكه شرايط دريافت گروه دوم را داشته اما به دلايل مختلف نتوانسته‎اند از گروه بعدي استفاده نمايند صرفاً در صورت حائز شرايط بودن در قالب سهيمه اعطاي گروه به آنان بلامانع مي‎باشد. هيأت عمومي ديوان عدالت اداري در تاريخ فوق با حضور رؤساي شعب بدوي و رؤسا و مستشاران شعب تجديدنظر تشكيل و پس از استماع توضيحات نمايندگان وزارت آموزش و پرورش و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و بحث و بررسي و انجام مشاوره با اكثريت آراء به شرح آتي مبادرت به صدور رأي مي‎نمايد.
رأي هيأت عمومي
مستنبط از تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت 13/6/1370 جواز اعطاي يك الي 2 گروه تشويقي به مشمولان تبصره مزبور از جمله به مستخدميني كه خدمات برجسته انجام داده باشند و همچنين مدلول تبصره 7 الحاقي به ماده 3 قانون فوق الذكر مفيد جواز اعطاي يك يا دو گروه تشويقي به ايثارگران مشمول بندهاي (د) و (ه‍) ماده مزبور با رعايت ضوابط و شرايط مربوط است بنابجهات فوق الذكر و عنايت مسئوليت اختيار سازمان امور اداري و استخدامي كشور (سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور) در تعيين شرايط و ضوابط و عوامل مؤثر در اعطاي گروههاي تشويقي مربوط به انجام خدمات برجسته، بند 2 بخشنامه 1/84145/710 مورخ 18/10/1381 اداره كل امور اداري وزارت آموزش و پرورش به عنوان اداره كل آموزش و پرورش استان اصفهان در قسمت مورد ادعا مغايرتي با قانون ندارد./
هيأت عمومي ديوان عدالت اداري
معاون قضائي ديوان عدالت اداري
مقدسي‎فرد
..................................................................................................................................................

گروههاي تشويقي كاركنان :
با عنايت به اينكه در قانون نظام هماهنگ و اصلاحات بعدي آن براي جذب و نگهداشت و يا ارج نهادن به خدمات خاص، گروههاي تشويقي منظور شده، كه حسب مورد عبارتند از :

1-     گروههاي تشويقي شهداء :  به موجب بخشنامه شماره 3000/د مورخ 2/6/1371 سازمان امور اداري و استخدامي كشور (وقت) پس از محاسبه سابقه خدمت قابل قبول شهدا و تعيين گروه استحقاقي آنان در اجراي تبصره 3 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت ، دو گروه ارفاقي به گروههاي استحقاقي اضافه مي گردد.
2- گروههاي تشويقي مديران :  براساس مفاد بخشنامه شماره 4090/24 مورخ 1/8/1372 سازمان امور اداري و استخدامي كشور (وقت) به مديران براساس سوابق تجربي و رعايت ساير مقررات تا دو گروه تشويقي قابل اعطاست.
3- گروههاي تشويقي كاركنان : بر اساس مفاد دستورالعمل ارزشيابي با رعايت ضوابط مندرج در طرح به موجب بند هـ تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان مي توان تا دو گروه تشويقي به گروههاي استحقاقي كاركنان اضافه گردد .
4- گروههاي تشويقي ايثارگران : گروههاي تشويقي ايثارگران حداكثر تا دو گروه به موجب بخشنامه شماره 2727/د مورخ 1/8/1372 سازمان امور اداري و استخدامي كشور (وقت) قابل اعطاست .
5- گروه ارفاقي به دارندگان مدارك تحصيلي ششم ابتدائي كه دوره هاي خاص كارآموزي يا آموزشي ديده باشند(نظير راننده):  براساس مفاد بخشنامه شماره 10203/42/2 مورخ 22/6/1374 سازمان امور اداري و استخدامي كشور (وقت) يك گروه ارفاقي علاوه بر گروههاي استحقاقي قابل اعطاست .
6- گروههاي تشويقي افراد بسيج عضو گردان هاي عاشورا : به موجب مفاد بخشنامه شماره 534/1/4/2 مورخ 27/12/1375 سازمان امور اداري و استخدامي كشور (وقت) مستند به مصوبه شوراي عالي امنيت ملي، يك گروه علاوه بر گروههاي استحقاقي و تشويقي موضوع قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان قابل اعطاست .
7- گروههاي تشويقي اضافي ايثارگران : به موجب تبصره 7 الحاقي سال 81 به ماده 3 قانون نظام هماهنگ پرداخت دو گروه ، به غير از گروههاي رديفهاي 2 و 3 موارد قابل اعطاء خواهد بود.
8- گروه تشويقي فرزندان شاهد:  در اجراي بند (ع) تبصره 20 قانون بودجه سال 1386 اعطاء يك گروه تسويقي به فرزندان شاهد از تاريخ 1/1/86 با رعايت سقف دو گروه تشويقي ايثارگري بلامانع است

 

 

...................................................................................................................................................

ابطال بند ج ماده 3 دستورالعمل شماره 42-8/609/8/8/73/ن مورخ 20/12/1373 ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران

تاريخ: 27/9/84 شماره دادنامه: 472 كلاسه پرونده: 82/336
مرجع رسيدگي: هيأت عمومي ديوان عدالت اداري.
شاكي: آقاي حميد امين نگارشي.
موضوع شكايت و خواسته: ابطال بند ج ماده 3 دستورالعمل شماره 42-73/8/8/609/8/ن مورخ 20/12/1373 ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران.
مقدمه: شاكي به شرح دادخواست تقديمي و لوايح تكميلي آن اعلام داشته است، اينجانب از مورخ 18/6/1364 الي 15/12/1365 به مدت 16 ماه در مناطق عملياتي جنگي جنوب به عنوان ديپلم وظيفه خدمت نموده و جانباز 5% مي‎باشم. در قانون تسري امتيازهاي اعطا شده به ايثارگران مشمول قانون استخدام كشوري به كارمندان ايثارگر وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمانهاي وابسته، همچنين كارمندان ايثارگر تابع قانون مقررات استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران مصوب 1377 آمده است «از تاريخ لازم‎الاجراء شدن اين قانون كليه امتيازهاي اعطا شده به ايثارگران مشمول قانون استخدام كشوري به كارمندان ايثارگر وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمانهاي وابسته، همچنين كارمندان ايثارگر تابع قانون مقررات استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مصوب 1370 و قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران مصوب 1366 تسري مي‎يابد.» مطابق بند ج ماده 3 دستورالعمل شماره 42-73/8/8/609/8/ن مورخ 20/12/1373 احتساب يك مقطع تحصيلي بالاتر به جانبازان و ايثارگران تعلق مي‎گيرد كه حداقل داراي بيست درصد يا بالاتر باشند كه اين قسمت از دستورالعمل با قانون مذكور و
با ماده 3 بند الف و ب آيين‎نامه اجرائي قانون فوق الذكر مغايرت دارد زيرا بر اساس مقررات مربوطه يك مقطع تحصيلي بالاتر شامل تمام جانبازان مي‎شود. ضمناً علاوه بر برخورداري از يك مقطع تحصيلي بالاتر به كليه جانبازان براساس بند ب ماده 3 جانبازان كه تا حداكثر چهل درصد از كارافتادگي جانبازي باشند از نظر استخدامي از يك گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي برخوردار مي‎شوند. با عنايت به مراتب ابطال بند ج ماده 3 دستورالعمل شماره 42/73/8/8/609/8/ن مورخ 20/12/1373 ستاد كل نيروهاي مسلح مورد تقاضا است. معاون نيروي انساني ستاد كل نيروهاي مسلح در پاسخ به شكايت مذكور طي نامه شماره 59/1122/02/6/ن مورخ 14/12/1382 اعلام داشته‎اند، دستورالعمل شماره 42/73/8/609/8/ن مورخ 20/12/1373 ابلاغي اين ستاد مستند به گردشكار شماره 26916 مورخ 13/5/1372 مصوب مقام معظم فرماندهي كل قوا ابلاغ شده است كه به موجب بند ج ماده 3 دستورالعمل مزبور يك مقطع تحصيلي صرفاً به جانبازاني تعلق مي‎گيرد كه داراي حداقل 20% جانبازي بالاتر باشند. در اجراي تبصره 4 ماده 3 قانون نظام هماهنگ كاركنان دولت و با توجه به قانون تسري امتيازات اعطائي به كارمندان ايثارگر مشمول استخد
ام كشوري به كارمند ايثارگر آجا، سپاه و وزارت دفاع، اعطا گروه تشويقي صرفاً به كارمندان ايثارگر سازمانهاي مزبور موضوعيت دارد. لذا با توجه به اختيارات ويژه فرماندهي معظم كل قوا نسبت به نيروهاي مسلح (مستند به مواد 228 قانون مقررات استخدامي سپاه و 199 قانون آجا) و مقررات مورد اشاره خواهشمند است رأي مقتضي را نسبت به رد دادخواست نامبرده فوق صادر فرماييد. هيأت عمومي ديوان عدالت اداري در تـاريخ فوق با حضـور رؤساي شعب بدوي و رؤسا و مستشاران شعب تجديدنظر تشكيل و پس از بحث و بررسي و انجام مشاوره بـا اكثريت آراء به شرح آتي مبادرت به صدور رأي مي‏نمايد.
رأي هيات عمومي
به شرح لايحه جوابيه شماره 59/1122/02/6/ن مورخ 14/12/1382 معاون نيروي انساني ستاد كل نيروهاي مسلح بند ج ماده 3 دستورالعمل 42/73/8/609/8/ن مورخ 20/12/1373 ستاد كل نيروهاي مسلح موضوع شرط داشتن حداقل 20% از كار افتادگي يا بالاتر به منظور استفاده جانبازان از مزاياي حقوقي يك مقطع تحصيلي بالاتر با موافقت و تصويب مقام معظم رهبري تنظيم و تدوين شده است كه با اين وصف مصوبه مزبور از مصاديق مقررات مذكور در ماده 25 قانون ديوان عدالت اداري نمي‎باشد و اعتراض و امعان نظر نسبت به آن در قلمرو ماده فوق الذكر موردي ندارد./
هيأت عمومي ديوان عدالت اداري
معاون قضائي ديوان عدالت اداري
مقدسي‎فرد

..
«قانون اعطاي امتيازات ايثارگري و اشتغال

در مناطق جنگي و جنگزده به كارگران مشمول قانون كار مصوب 30/9/76

ماده (1): از تاريخ لازم‌الاجرا شدن اين قانون كليه ايثارگران مشمول قانون كار حسب مورد از امتيازات زير بهره‌مند مي‌شوند:

الف: حق سنوات و ارتقاي گروه تشويقي

ب: تسهيلات ماموريت آموزشي

پ: اعطاي امتيازات يك مقطع تحصيلي بالاتر (فقط براي آزادگان و جانبازان)

تبصره: شاغلان مناطق جنگي و جنگزده- موضوع تبصره 3 بند 8 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/1371 سازمان امور اداري و استخدامي كشور، كه از تاريخ 31/6/1359 تا 29/5/1367 در اين مناطق به كار اشتغال داشته‌اند صرفاً از حق سنوات تشويقي بهره‌مند مي‌شوند.

ماده 2: منظور از كارگران ايثارگر، جانبازان، رزمندگان با حداقل شش ماه خدمت متوالي يا نه ماه متناوب در جبهه، حسب مورد با تاييد سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يا جهاد سازندگي و اسرا، آزادگان و مفقودان جنگ تحميلي از تاريخ 31/6/1359 تا 29/5/1367 است.

ماده 3: مجموع مزاياي پرداختي ماهانه ناشي از اجراي اين قانون به هر كارگر، از پنجاه درصد (50%) حداقل دستمزد مصوب شوراي عالي كار در همان سال تجاوز نمي‌كند.

تبصره: در صورتي كه مشمولان اين قانون قبلاً به موجب مقررات ديگري از امتيازهاي ياد شده استفاده كرده باشند، نمي‌توانند از امتيازهاي اين قانون بهره‌مند شوند، مگر اينكه اين قانون موجب افزايش امتيازات آنان شود كه در اين صورت تنها از امتيازات اين قانون استفاده مي‌كنند.

ماده 4: ميزان چگونگي و شرايط اعطاي امتيازها به مشمولان اين قانون، مطابق آيين‌نامه‌اي است كه ظرف سه ماه از تاريخ تصويب اين قانون توسط وزارت كار و امور اجتماعي با همكاري سازمان امور اداري و استخدامي كشور و وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح تهيه و به تصويب هيات وزيران مي‌رسد.

قانون فوق مشتمل بر چهار ماده و دو تبصره در جلسه علني روز يكشنبه مورخ سي ام آذرماه يكهزار و سيصد و هفتاد و شش مجلس شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ 3/10/1376 به تاييد شوراي نگهبان رسيده است.

رييس مجلس شوراي اسلامي

 

آيين‌نامه اجرايي ماده (4) قانون اعطاي امتيازات ايثارگري و اشتغال در مناطق

جنگي و جنگزده به كارگران مشمول قانون كار

به شماره: 75237/ت 19803 هـ  مورخ: 18/3/1378

ماده 1- منظور از كارگران ايثارگر، جانبازان و رزمندگان با حداقل شش ماه خدمت متوالي يا نه ماه خدمت متناوب در جبهه و نيز اسرا، آزادگان و مفقودان جنگ تحميلي از تاريخ 31/6/1359 تا تاريخ 29/5/1367 مي‌باشند.

تبصره: شمول مزاياي مقرر در اين آيين‌نامه به كارگران ايثارگر حسب مورد با تاييد ايثارگري كارگران از سوي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، وزارت جهاد سازندگي، بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي، ستاد رسيدگي به امور آزادگان و بنياد شهيد انقلاب اسلامي مي‌باشد.

ماده 2- كليه ايثارگران موضوع ماده (1) اين آيين‌نامه از مزاياي زير، حسب مورد برخوردار مي‌شوند.

الف: احتساب يك مقطع تحصيلي بالاتر از نظر استخدامي (فقط براي آزادگان و جانبازان)

ب: برخورداري از مزد شغل يك گروه بالاتر براي آزادگان و مفقودان با حداكثر 3 سال سابقه اسارت يا مفقوديت و جانبازان با حداكثر چهل درصد (40%) از كارافتادگي و رزمندگان با حداقل 6 ماه خدمت متوالي يا 9 ماه خدمت متناوب در جبهه.

پ: برخورداري از مزد شغل دو گروه بالاتر براي آزادگان و مفقودان با بيش از 3 سال اسارت يا مفقوديت و يا جانبازان با بيش از چهل درصد (40%) از كارافتادگي و رزمندگان با بيش از سه سال خدمت اعم از متناوب يا متوالي در جبهه.

تبصره 1- در صورتي كه كارگاه فاقد طرح طبقه‌بندي مشاغل مصوب وزارت كار و امور اجتماعي باشد يا با توجه به طرح طبقه‌بندي مشاغل امكان ارتقاي كارگر ايثارگر به شغل در يك مقطع تحصيلي بالاتر وجود نداشته باشد، معادل (6/3) درصد مزد مبنا يا مزد ثابت      - حسب مورد- به مزد اين قبيل كارگران اضافه خواهد شد. در صورت ارتقاي شغل ناشي از اجراي اين بند، افزايش مزد در هر حال نبايد كمتر از سه و شش دهم درصد (6/3) مزد مبناي قبلي كارگر باشد.

تبصره 2- در مورد آزادگان و جانبازان كه مشمول بند «الف» اين ماده بوده و واجد شرايط مندرج در يكي از بندها «ب» و «پ» نيز باشند افزايش‌هاي مقرر در بندهاي اخيرالذكر پس از اعمال بند الف صورت مي‌گيرد.

تبصره 3- در صورتي كه كارگاه فاقد طرح طبقه‌بندي مشاغل مصوب وزارت كار و امور اجتماعي باشد افزايش مزد ناشي از اجراي بندهاي ب و پ به ترتيب معادل پنج درصد (5%) و ده درصد (10%) مزد ثابت- بنا به تعريف ماده (26) قانون كار- صورت مي‌گيرد.

ماده 3- مزد ثابت يا مزد مبناي كارگراني كه در مقاطع زماني تعيين شده در جدول پيوست در مناطق جنگي يا جنگزده بوده‌اند، به ازاي هر سال اشتغال در مناطق جنگي سه درصد (3%) و در مناطق جنگزده يك و نيم (5/1%) اضافه خواهد شد.

تبصره 1- در صورتي كه از نظر احتساب مدت اشتغال در مناطق مذكور، بين كارفرما و كارگر اختلاف نظر باشد، احراز زمان اشتغال با اداره كار و امور اجتماعي محل و در صورت عدم پذيرش نظر اداره ياد شده، راي مراجع حل اختلاف مقرر در قانون كار ملاك عمل خواهد بود.

تبصره 2- مدت زمان حضور در جبهه يا اسارت و مفقوديت كارگر جزو مدت مقرر در اين ماده منظور نمي‌گردد.

ماده 4- كارفرمايان موظفند در صورت پذيرفته شدن كارگران ايثارگر در دانشگاه‌ها يا مراكز آموزش عالي يا مدارس و دبيرستان‌هاي وزارت آموزش و پرورش برابر برنامه تحصيلي اعلام شده از سوي مراكز ياد شده و با رعايت فواصل زماني رفت و برگشت آنان از محل تحصيل تا كارگاه و بالعكس با ماموريت آموزشي كارگران ايثارگر با پرداخت مزد و مزاياي متعلقه موظف، موافقت كنند.

كارفرمايان مي‌توانند در صورت تشخيص، با ماموريت آموزشي كارگران جانباز پنجاه درصد (50%) به بالا و رزمندگان و آزادگان با اسارت بيش از سه سال، به صورت تمام وقت موافقت كنند. در صورتي كه محل تحصيل پذيرفته‌شدگان دانشگاه‌ها يا مراكز آموزش عالي در شهري غير از شهر محل استقرار كارگاه باشد، سال تحصيلي ملاك محاسبه است.

تبصره 1- كارفرمايان مشمول اين ماده مي‌توانند در صورت لزوم نسبت به اخذ تعهد تضمين‌هاي لازم از كارگر مبني بر اشتغال در كارگاه‌ حداكثر معادل دو برابر مدت ماموريت، پس از فراغت از تحصيل اقدام نمايند و كارگران ذيربط مكلف به رعايت نظر كارفرما مي‌باشند.

تبصره2- پس از فراغت از تحصيل، كارفرما مكلف است كارگر را به كار بگمارد و حتي‌الامكان شغلي متناسب با مدرك تحصيلي به وي ارجاع نمايد.

تبصره 3 [3]- حداكثر مدت استفاده از تسهيلات آموزشي موضوع اين ماده چهار سال است و تمديد آن تنها با تقاضاي كارگر و موافقت‌ كارفرما و به صورت مرخصي بدون حقوق موضوع ماده 72 قانون كار ميسر است.

ماده 5- افزايش‌هاي ناشي از اجراي اين آيين‌نامه در هر حال جزو مزد مبنا يا مزد ثابت كارگران محسوب مي‌شود.

ماده 6- كليه كارگران مشمول قانون كار واجد شرايط مندرج در اين آيين‌نامه اعم از آنكه قبل از تاريخ 31/6/1359 در كارگاه شاغل بوده يا پس از آن به استخدام كارگاه درآمده باشند، مشمول مقررات اين آيين‌نامه مي‌باشند.

ماده 7- در صورتي‌كه مشمولان اين آيين‌نامه به موجب مقررات ديگري از امتيازات مشابه استفاده كرده باشند، نمي‌توانند از امتيازات اين آيين‌نامه بهره‌مند شوند، مگر اينكه اين آيين‌نامه موجب افزايش امتيازات آنان شود كه در اين صورت از امتيازات اخير استفاده مي‌كنند.

ماده 8- در صورتي كه هر يك از ايثارگران، مشمول برخورداري بيش از يكي از امتيازات مقرر در اين آيين‌نامه شوند، با رعايت مواد 5و 7 اين آيين‌نامه از امتيازات مربوط بهره‌مند مي‌شوند.

ماده 9- افزايش‌هاي ناشي از اجراي اين آيين‌نامه از تاريخ 1/11/1376 پرداخت مي‌گردد.[4]

 

 

 

قانون تسري امتيازهاي اعطا شده به ايثارگران مشمول قانون استخدام كشوري، به كارمندان ايثارگر وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان‌هاي وابسته، همچنين كارمندان ايثارگر تابع قانون مقررات استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران مصوب 12/7/1377 مجلس شوراي اسلامي و تاييد 21/7/1377 شوراي نگهبان

ماده واحده. از تاريخ لازم‌الاجر شدن اين قانون، كليه امتيازهاي اعطا شده به ايثارگران مشمول قانون استخدام كشوري، به كارمندان ايثارگر وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان‌هاي وابسته،‌ همچنين كارمندان ايثارگر تابع قانون مقررات استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مصوب 1370 و قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران مصوب 1366 تسري مي‌يابد.

تبصره 1- آيين‌نامه اجرايي اين قانون ظرف مدت سه ماه توسط وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با هماهنگي ستاد كل نيروهاي مسلح و سازمان امور اداري و استخدامي تهيه و به تصويب هيات وزيران خواهد رسيد.

تبصره2- اعطا امتيازات به صورت مضاعف به مشمولان موضوع اين قانون ممنوع مي‌باشد.

آيين‌نامه اجرايي قانون تسري امتيازهاي اعطا شده به ايثارگران مشمول قانون استخدام كشوري، به كارمندان ايثارگر وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان‌هاي وابسته، همچنين كارمندان ايثارگر تابع قانون مقررات استخدامي سپاه‌ پاسداران انقلاب اسلامي و قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران        به شماره 17178/ت 21855 هـ  مورخ 1/5/1379[5]

وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح

هيات وزيران در جلسه مورخ 15/4/1379 بنا به پيشنهاد شماره 1608/42/121/162 مورخ 15/6/1378 وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و به استناد تبصره 1 ماده واحده قانون تسري امتيازهاي اعطا شده به ايثارگران مشمول قانون استخدام كشوري، به كارمندان ايثارگر وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و سازمان‌هاي وابسته، همچنين كارمندان ايثارگر تابع قانون مقررات استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران- مصوب 1377- آيين‌نامه اجرايي قانون ياد شده را به شرح زير تصويب نمود:

ماده 1- در اين آيين‌نامه اصطلاحات زير در معني مشروح مربوط به كار مي‌روند:

الف- وزارت: وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح.

ب- سپاه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران

پ- ارتش: ارتش جمهوري اسلامي ايران

ت- كارمندان ايثارگر: كليه كاركنان ايثارگر غيرنظامي تابع مقررات وزارت و سازمان‌هاي وابسته، قانون مقررات استخدامي سپاه و قانون ارتش، شامل (جانبازان، رزمندگان با حداقل شش ماه خدمت متوالي و يا نه ماه خدمت متناوب در جبهه، اسرا، آزادگان و مفقودان جنگ تحميلي از تاريخ 31/6/1359 لغايت 20/5/1367)

ماده 2- شمول مزاياي مقرر در اين آيين‌نامه به كارمندان ايثارگر، حسب مورد با تاييد ايثارگري آنان از سوي سپاه، ارتش، وزارت، بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي، وزارت جهاد سازندگي، ستاد رسيدگي به امور آزادگان و بنياد شهيد انقلاب اسلامي است.

ماده 3- كارمندان ايثارگر، حسب مورد از مزاياي زير برخوردار مي‌شوند:

الف- احتساب يك مقطع تحصيلي بالاتر از نظر استخدامي (فقط براي آزادگان و جانبازان)

ب- برخورداري از يك گروه تشويقي بالاتر و گروه استحقاقي خود براي آزادگان، اسرا و مفقودان تا حداكثر 3 سال سابقه اسارت يا مفقوديت، جانبازان تا حداكثر چهل درصد (40%) از كارافتادگي، رزمندگان با حداقل 6 ماه سابقه خدمت متوالي يا 9 ماه خدمت متناوب در جبهه در فاصله زماني 31/6/1359 لغايت 29/5/1367.

پ- برخورداري از دو گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خود براي آزادگان، اسرا و مفقودان با بيش از سه سال سابقه اسارت يا مفقوديت، جانبازان با بيش از چهل درصد (40%) از كارافتادگي،‌ رزمندگان با بيش از 3 سال سابقه خدمت متوالي يا متناوب در جبهه در فاصله زماني 31/6/1359 لغايت 29/5/1367 .

ت- برخورداري از ساير امتيازاتي كه به موجب قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبات هيات وزيران يا بخشنامه‌هاي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور و مقررات ديگر به كاركنان ایثارگر مشمول قانون استخدام كشوري اعطا شده و يا مي‌شود.

تبصره- در مورد آزادگان و جانبازاني كه مشمول بند «الف» اين ماده و واجد شرايط مندرج در يكي از بندهاي «ب» و «پ» باشند، افزايش‌هاي در بندهاي ياد شده پس از اعمال بند «الف» صورت مي‌گيرد.

ماده 4- در كليه مواردي كه اعطاي امتيازها نياز به تطبيق با مقررات استخدامي وزارت و سازمان‌هاي وابسته، سپاه و ارتش داشته باشد، مراتب توسط ستاد كل نيروهاي مسلح با همكاري وزارت و سازمان‌هاي نيروهاي مسلح و سپاه تهيه و ابلاغ مي‌شود.

ماده 5- در صورتي كه مشمولان اين آيين‌نامه به موجب مقررات ديگري از امتيازهاي مشابه استفاده كرده باشند، نمي‌توانند از مزاياي اين آيين‌نامه بهره‌مند شوند. مگر اينكه اين آيين‌نامه موجب افزايش امتيازهاي آنان شود كه در اين صورت از امتيازهاي اخير استفاده مي‌كنند.

تبصره- اعطاي امتيازها به صورت مضاعف به مشمولان موضوع اين آيين‌نامه ممنوع است.

 

 

 

اظهارنظر سازمان امور اداري و استخدامي در خصوص اعطاي امتيازات ايثارگري

به جانبازان رسمي آزمايشي به شماره 19851/41/2  مورخ 15/6/76

بنياد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامي

اداره كل اشتغال

سلام عليكم

 احتراماً: بازگشت به نامه شماره 7226/2/1117/10 مورخ 18/5/76، به اطلاع مي‌رساند: براساس موافقت شوراي امور اداري و استخدامي كشور (موضوع اعلام نظر شماره 3182/51 مورخ 28/11/69) اعطاي امتيازات تشويقي مستخدمين ايثارگر در دوره خدمت رسمي آزمايشي قابل محاسبه بوده و در حال حاضر نيز اين رويه مورد عمل كليه دستگاه‌هاي دولتي مي‌باشد. لذا برخورداري جانبازان عزيز از مزاياي بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/71 در زمان خدمت رسمي آزمايشي امكان‌پذير خواهد بود.

مدير كل دفتر برنامه‌ريزي و تامين نيروي انساني

 

 

بخشنامه شماره 2400/41/2 مورخ 6/6/1375

سازمان امور اداري و استخدامي كشور در خصوص امتيازات ايثارگري

به منظور رفع هرگونه ابهام در خصوص اجراي مفاد بندهاي 2و 7و 11 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/71 موارد ذيل ابلاغ مي‌گردد:

1- متن زير به عنوان تبصره به بند (2) الحاق مي‌شود.

تبصره: در صورت اجتماع عوامل رزمندگي، جانبازي، اسارت و مفقوديت، اعطاي گروه تشويقي به ايثارگران موصوف حداكثر تا سقف دو گروه مجاز مي‌باشد.[6]

2- در راستاي اجراي بند (7) بخشنامه در خصوص رزمندگاني كه مسؤوليت رده‌هاي مختلف فرماندهي جهاد سازندگي در جبهه را به عهده داشته‌اند (به پيوست سه برگ) فهرست همطرازي رده‌هاي فرماندهي جهاد كه توسط جهاد سازندگي و با هماهنگي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تهيه گرديده است،‌ ارسال مي‌گردد.

تبصره 1- مراجع ذيصلاح مويد خدمت در جبهه و مراتب فرماندهي در جبهه جهادگران، وزارت جهاد سازندگي مي‌باشد.

تبصره 2- فرماندهان موضوع بند (7) بخشنامه (اعم از فرماندهان جهاد يا سپاه) مخير به استفاده از مزاياي فرماندهي يا ساير امتيازات ايثارگري مندرج در بندهاي 2و 3 بخشنامه مي‌باشند و برخورداري توأمان از امتيازات مزبور مجوزي ندارد.

3- آن قسمت از مفاد بند (11) و تبصره‌هاي آن كه مربوط به احتساب سوابق اسارت آزادگان مي‌باشد به شرح ذيل اصلاح مي‌گردد.

مدت اسارت براي عموم آزادگان اعم از اينكه قبل از اسارت در دستگاه‌ها شاغل بوده و يا بعد از اسارت شاغل شوند بموجب مفاد ماده 13 قانون حمايت از آزادگان، با تمايل آنان به ازاي هر يكسال اسارت دو سال به عنوان سابقه خدمت رسمي و مرتبط تلقي مي‌گردد و از هر لحاظ مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

تبصره: مستخدمين مشمول اين بند به لحاظ اينكه عملاً از امتيازات استخدامي مقرر بهره‌مند مي‌شوند، لذا اعمال مضاعف امتيازات موضوع اين بخشنامه در مورد آنان منتفي است و در صورت عدم انتخاب ماده 13 قانون حمايت از آزادگان، در شمول امتيازات اين بخشنامه قرار گرفته و مدت اسارت ايشان از لحاظ بازنشستگي دو برابر قابل احتساب مي‌باشد.[7]

معاون سازمان در امور نيروي انساني

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امتيازات استخدامي ايثارگران

بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/71 سازمان امور اداري و استخدامي كشور

پيرو بخشنامه شماره 705/ د مورخ 16/2/1371 و در ادامه اجراي قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان، امتيازات ديگري براي ايثارگران عزيز در نظر گرفته شده است كه به منظور ساده كردن مقررات و پرهيز از ابهامات احتمالي، مفاد اين بخشنامه حاوي امتيازات جديد و امتيازات قبلي از تاريخ 1/1/1370 جايگزين بخشنامه شماره 705/د مورخ 16/2/1371 مي‌گردد.

1- كليه آزادگان و جانبازان از امتيازات يك مقطع تحصيلي بالاتر برخوردار خواهند بود.

2- آزادگان، اسرا و مفقودين تا حداكثر سه سال سابقه اسارت يا مفقوديت، جانبازان تا حداكثر 40% از كار افتادگي، رزمندگان با حداقل 6 ماه سابقه خدمت متوالي يا 9 ماه متناوب در جبهه و فاصله زماني 31/6/1359 لغايت 29/5/1367 (تاريخ آتش بس) همواره از يك گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خود (براساس نظام هماهنگ پرداخت) برخوردار خواهند شد.

3- آزادگان، اسرا و مفقودين با بيش از سه سال سابقه اسارت يا مفقوديت، جانبازان با بيش از 40% از كارافتادگي، رزمندگان با بيش از سه سال سابقه خدمت در جبهه در فاصله زماني فوق‌الذكر همواره از دو گروه تشويقي بالاتر از گروه استحقاقي خود برخوردار مي‌گردند.

4- امتيازات بندهاي 2و 3 در مورد آزادگان و جانبازان پس از اعمال بند يك اعمال خواهد شد.

5- ميزان فوق‌العاده شغل براساس مقطع تحصيلي بالاتر و گروه شغل مربوطه تعيين و پرداخت خواهد گرديد.

6- در صورتي‌كه مستخدم نتواند به دلايل ذيل از امتياز مقطع تحصيلي بالاتر استفاده نمايد يك گروه علاوه بر گروه استحقاقي مستخدم به وي اعطا مي‌شود:

الف: عدم پيش‌بيني مدرك تحصيلي بالاتر در شرايط احراز رشته شغلي مورد تصدي.

ب: عدم وجود مقطع تحصيلي بالاتر (مثلاً در مورد دارندگان مدرك تحصيلي دكترا)

ج: داشتن مدرك تحصيلي پايان دوره ابتدايي يا دوره تكميلي نهضت سوادآموزي يا تحصيلات كمتر از آن.

7- گروه ورودي افرادي كه در طول جنگ تحميلي از تاريخ 31/6/1359 لغايت 29/5/1367 به مدت حداقل يك سال متوالي يا متناوب در جبهه‌هاي نبرد حق عليه باطل مسؤوليت فرماندهي گروهان به بالا را داشته‌اند به شرح زير تعيين مي‌گردد.

الف: گروه ورودي افرادي كه فرماندهي گروهان تا سطح گردان و عناوين همطراز (يا دو سال فرماندهي دسته) را به عهده داشته‌اند همانند متصديان مشاغلي است كه گروه ورودي آنان 3 تعيين شده است.

ب: گروه ورودي افرادي كه فرماندهي گردان تا سطح تيپ و عناوين همطراز را به عهده داشته‌اند همانند متصديان مشاغلي است كه گروه ورودي آنان 5 تعيين شده است.

ج: گروه ورودي افرادي كه فرماندهي تيپ و سطوح بالاتر و عناوين همطراز را به عهده داشته‌اند همانند متصديان مشاغلي است كه گروه ورودي آنان 7 تعيين شده است.

تبصره 1: عناوين همطراز مذكور در بندهاي فوق مطابق جداول پيوست مي‌باشد كه طي نامه شماره 1897-14/م مورخ 12/1/1370 سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اعلام شده است.

تبصره 2: در صورتي كه افراد مزبور از نظر مدرك تحصيلي و سوابق تجربي خود واجد شرايط هر يك از گروه‌هاي 3و 5و 7 باشند همواره در دو گروه بالاتر از گروه استحقاقي خود قرار خواهند گرفت.

8- ميزان افزايش سنواتي تشويقي مشمولين تبصره ماده 17 قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت به ترتيب ذيل محاسبه مي‌گردد.

الف: به ازاي هر سال سابقه خدمت داوطلبانه در جبهه تا تاريخ 23/5/1369 به ميزان 6 درصد.

ب: به ازاي هر سال سابقه خدمت غيردواطلبانه در جبهه تا تاريخ 23/5/1369، به ميزان 3 درصد.

ج: به ازاي هر سال اسارت و مفقوديت به ميزان 6 درصد.

د: به ازاي هر سال اشتغال يا مأموريت در مناطق جنگزده كه در اثر جنگ تحميلي تخريب يا تخليه شده تا پايان سال 1369 به ميزان 3 درصد.

هـ: به ازاي هر سال اشتغال يا ماموريت در مناطق جنگي زير آتش مستقيم دشمن تا پايان سال 1367 به ميزان 6 درصد.

تبصره 1: سنوات تشويقي در هر يك از موارد فوق‌الذكر علاوه بر افزايش سنواتي استحقاقي بر مبناي آخرين گروه مربوط اعطا مي‌گردد.

تبصره 2: در مورد جانبازان هر 10% از كار افتادگي آنان به منزله يكسال سابقه خدمت داوطلبانه در جبهه از نظر افزايش سنواتي تشويقي قابل احتساب مي‌باشد.

تبصره 3: مناطق جنگي و جنگزده مذكور و مقاطع زماني مربوط به ترتيب توسط ستاد كل نيروهاي مسلح و ستاد بازسازي مناطق جنگي كشور تعيين و اعلام مي‌گردد.

تبصره 4: ادامه استفاده مستخدمين از امتياز مربوط به مناطق جنگزده بازسازي نشده بعد از 1/1/1370 منوط به تاييد ستاد بازسازي مناطق جنگي كشور و سازمان امور اداري و استخدامي كشور خواهد بود.

9- به ازاي هر سال سابقه عضويت در بسيج از تاريخ ابلاغ دستورالعمل اجرايي مربوط كه توسط نيروهاي مقاومت بسيج سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و با هماهنگي سازمان امور اداري و استخدامي كشور تهيه و به تاييد ستاد كل نيروهاي مسلح خواهد رسيد افزايش سنواتي به ميزان تا 3 درصد علاوه بر افزايش سنواتي استحقاقي براساس حقوق مبناي آخرين گروه مربوط اعطا مي‌گردد.

10- به مستخدميني كه پس از بازنشستگي يا از كارافتادگي از تاريخ 31/6/1359 لغايت 23/5/1367 به جبهه‌هاي جنگ تحميلي اعزام شده‌اند در قبال هر سال خدمت در جبهه افزايش سنواتي تشويقي به ميزان 6 درصد آخرين حقوق بازنشستگي يا حقوق وظيفه آنان از 1/1/1370 تعلق خواهد گرفت، كسر سال به نسبت قابل احتساب مي‌باشد.

11- مدت حضور در جبهه، اسارت و مفقوديت در قبل از استخدام رسمي فقط مشمول امتيازات اين بخشنامه خواهد بود و به دليل فقدان مجوز قانوني از لحاظ بازنشستگي قابل احتساب نمي‌باشد.

تبصره (1): صرفاً مدت اسارت آزادگان از لحاظ بازنشستگي كماكان دو برابر قابل احتساب خواهد بود.

معاون رئيس جمهور و دبير كل سازمان

 

اظهارنظر كارشناسي»   
تاریخ : شنبه ، 1 دي ماه ،   1386
موضوع : دقتر مطالعات اجتماعي

اظهارنظر كارشناسي درباره:«طرح استفساريه ماده (41) قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 1384»           


مقدمه
ورود به بحث ماده (41) قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 15/8/1384 كه هر نوع به‌كارگيري افراد بازنشسته در وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتي و كليه دستگاه‌هاي موضوع ماده (160) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران و مؤسسات و نهادهاي عمومي غيردولتي و مؤسسات و شركت‌هاي وابسته و تابع آنها و هر دستگاهي كه به نحوي از انحا از بودجه كل كشور استفاده مي‌كند، جز با تصويب هيأت وزيران تحت هر عنوان، غير از ايثارگران تا قبل از سي سال خدمت را ممنوع كرده است، مستلزم بررسي پيشينه موضوع و علت و چرايي الحاق مواد جديد به مواد قانون مصوبه پيشين است.         

طرح مسئله و تحليل موضوع    
اصولاً هر نوعي قانوني مبتني بر اهدافي است كه قانونگذار در راستاي محقق كردن آن، قانوني را وضع كرده است. ماده (41) قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 15/8/1384 نيز از اين قاعده مستثني نيست. اما آنچه در اين قانون به روشني بيان نشده است، اين است كه آيا منظور از 30 سال خدمت در قانون مذكور اين است كه بدون احتساب امتيازات ايثارگري، ايثارگر شاغل با فرض خدمت كم‌تر از 30 سال از شمول حكم ماده (41) قانون فوق‌الاشاره مستثني مي‌باشد؟ به عبارت ديگر آيا در قانون مذكور شرط اشتغال مجدد ايثارگران بازنشسته، داشتن سنوات خدمت كم‌تر از 30 سال با احتساب سنواتي كه به دليل اسارت يا حضور در جبهه به ايثارگر داده شده است يا بدون احتساب سنوات داده شده براي دوره اسارت يا حضور در جبهه است. همان‌طور كه گفته شد، جواب دادن به پرسش ياد شده مستلزم بررسي قوانين مربوط به ايثارگران است           .
در بررسي مقررات مربوط به جانبازان مشخص است به‌منظور ارج نهادن به ايثارگري‌هاي اين عزيزان، همچنين به‌لحاظ تكريم آنان و تعيين معيشت مناسب و در حد استانداردهاي اجتماعي و بالاتر از آن قانونگذار جمهوري اسلامي ايران در تمامي ادوار سعي كرده است به انحاي مختلف ايثارگران كه حاملان ارزش‌ها هستند حمايت كند. بدين لحاظ با تصويب مقررات خاص حمايتي و در مواردي با استثنا قائل شدن براي ايثارگران، از عزيزان ايثارگر حمايت كند. به همين دليل در:            
1. قانون تسهيلات استخدامي و اجتماعي جانبازان انقلاب اسلامي مصوب 1374 در ماده (6) دستگاه‌هاي مشمول اين قانون را مكلف كرده است كه ضمن افزودن مدت خدمت در جبهه و مدت معالجه جانباز(‌براساس استعلام از مراجع ذي‌ربط) به‌حداكثر شرايط سني مجاز جهت ورود به دستگاه، مدت مزبور را بدون پرداخت كسور بازنشستگي از هر نظر جزو سنوات خدمت قابل قبول ‌بازنشستگي محسوب نمايند و همچنين ‌ماده (13) كه دستگاه‌هاي مشمول اين قانون را مكلف كرده است كه در اعطاي تسهيلات رفاهي، اجتماعي و اقتصادي كه واگذار مي‌كنند يا مي‌توانند زمينه اعطاي آن را از سوي دستگاه‌هاي ديگر فراهم آورند جانبازان را در اولويت قرار دهند.   
2. ‌قانون الحاق يك تبصره به عنوان تبصره «7» به ماده (3) قانون نظام هماهنگ پرداخت كاركنان دولت مصوب 1381كه مقرر كرده است كه دولت مي‌تواند به ايثارگراني كه مشمول بندهاي «‌د» و «‌هـ» تبصره «4» اين ماده مي‌شوند، علاوه بر گروه‌هاي تشويقي تبصره ياد شده «1» ‌الي «2» گروه تشويقي ديگر اعطا نمايد.
3. در قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 1384 در ماده (41) اشتغال مجدد ايثارگران بازنشسته داراي سابقه كم‌تر از 30 سال را مستثني كرده است.
هدفي كه در پشت تمامي قوانين ياد شده وجود دارد، آن است كه قانونگذار تلاش كرده است تا با دادن امتيازاتي به ايثارگران حداقل به لحاظ مادي به نوعي از ايثارگران قدرداني كند. در واقع امتيازات داده شده، پاداشي است هرچند اندك در قبال مجاهدت‌هاي ايثارگر كه صرفاً ارزشي مادي و دنيوي دارد. در ماده (41) قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 15/8/1384 نيز وضع به همين منوال است. يعني قانونگذار در راستاي همان اهداف، يعني حمايت از ايثارگران، امتياز ديگري به ايثارگران داده است نه آن‌كه خواسته باشد امتيازات قبلي را از آنان بگيرد.     

نتيجه‌گيري  
با توجه به قوانين مورد بحث مي‌توان نتيجه گرفت كه منظور از 30 سال خدمت ايثارگران در ماده (41) قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 15/8/1384، خدمتي است كه ايثارگران در محل خدمت خود انجام داده‌اند. چرا اگر منظور قانونگذار 30 سال خدمت با لحاظ سنواتي كه براي حضور در جبهه و يا اسارت به عنوان سنوات خدمت به ايثارگران داده شده است باشد، در اين صورت قانون اخير(ماده (41) قانون الحاق موادي به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 15/8/1384) امتيازات قبلي داده شده به ايثارگران را ملغي مي‌كند. به عبارت ديگر اگر ارفاق خدمتي را جزو خدمت انجام شده تلقي نماييم در آن صورت، امتياز قبلي قانونگذار كه يك امتياز و ارزشي براي ايثارگران محسوب مي‌شد، در ماده (41) به «ضد ارزش» و «ضد امتياز» تبديل خواهد شد و اين در حالي است كه هدف قانونگذار در ماده (41) موصوف نيز همانند گذشته حفظ نظام ارزشي براي ايثارگران بوده است. بنابراين آنچه در قسمت اخير ماده (41) موصوف آمده است صرفاً و صرفاً مدت خدمت واقعي شخص ايثارگر است.
مضاف بر آن‌چه گفته شد، ماده (95) قانون مديريت خدمات كشوري اعلام مي‌دارد كه به‌كارگيري بازنشستگان متخصص (با مدرك تحصيلي كارشناسي و بالاتر) در موارد خاص به عنوان اعضاي كميته‌ها، كميسيون‌ها، شوراها، مجامع و خدمات مشاوره‌اي غيرمستمر، تدريس و مشاوره‌هاي حقوقي مشروط بر اين كه مجموع ساعت اشتغال آنها در دستگاه‌هاي اجرايي از يك سوم ساعت اداري كارمندان موظف تجاوز نكند بلامانع مي‌باشد. حق‌الزحمه اين افراد متناسب با ساعات كار هفتگي معادل كارمندان شاغل مشابه تعيين و پرداخت مي‌گردد. همچنين ماده (127) همان قانون اشاره دارد كه كليــه قوانيــن و مقــررات عــام و خــاص بجــز قــانــون بازنشــستگي پيــش از مــوعـــد كاركــنان دولــت مصــوب 5/6/1386 مجلس شوراي اسلامي مغاير با اين قانون از تاريخ لازم الاجرا شدن اين قانون لغو مي‌گردد.     

پيشنهاد       
با توجه به مطالب فوق‌الذكر، پيشنهاد مي‌شود پاسخ طرح استفساريه به صورت ذيل تنظيم گردد:            
«ايثارگران قبل از سی سال خدمت بدون احتساب امتيازات ايثارگری شاغل، از حکم ماده (41) قانون الحاق موادی به قانون تنظيم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 15/8/ 1384 مستثنی می‌باشند».

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[1] طي رأي شماره 414/81/ هـ  مورخ 17/3/85 ديوان عدالت اداري تبصره‌ فوق ابطال گرديده است.

[2] طي رأي شماره 414/ 81/ هـ مورخ 17/3/85 ديوان عدالت اداري تبصره‌ فوق ابطال گرديده است.

[3] اين تبصره به استناد مصوبه شماره 61124/3/1980 مورخ 3/12/1380 هيات وزيران اصلاح گرديد.

[4]  اين ماده به استناد مصوبه شماره 26802/ت 24325 هـ هيات وزيران اصلاح گرديد.

[5] . این ایین نامه براساس مصوبه54704 /ت24173 ه- 1/12/79 هیات وزیران اصلاح شد

 

[6] طي رأي شماره 414/81/ هـ  مورخ 17/3/85 ديوان عدالت اداري تبصره‌ فوق ابطال گرديده است.

1 طي رأي شماره 414/ 81/ هـ مورخ 17/3/85 ديوان عدالت اداري تبصره‌ فوق ابطال گرديده است.

 

 

بخشنامه شماره 4200/41 مورخ 6/2/1374 سازمان امور اداری و استخدامی كشور در مورد مراجع و مقامات صادر كننده گواهی خدمت در جبهه

با توجه به اینكه در اجرای امتیاز حضور در جبهه موضوع ردیف های 2 ، 3 و 8 بخشنامه شماره 2727/د مورخ 20/5/1371 (اعطای گروه تشویقی و افزایش سنواتی) ابهاماتی در خصوص مراجع ذیصلاح صدور گواهی و مناطقی كه جبهه قلمداد می گردد برای دستگاه ها وجود دارد ، ضمن اعلام اینكه به استناد بند ج تبصره 4 ماده 3 قانون نظام پرداخت كاركنان دولت اعطاء گروه و افزایش سنواتی به رزمندگان موكول به انجام خدمت در جبهه می باشد ، لذا قید عبارت "خدمت در جبهه" در گواهی های صادره الزامی است . بنابراین ، بدین وسیله مراجع و مقامات ذیصلاح صادر كننده گواهی  خدمت در جبهه را به شرح ذیل اعلام می دارد :

   الف ) فرماندهان لشگر و تیپ های مستقل به بالاتر در نزاجا و نزسا

   ب )فرماندهان پایگاه و بالاتر در نداجا ، نهاجا ، ندسا و نهسا

  ج ) فرماندهان نواحی و بالاتر در نیروی مقاوت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

  د ) فرماندهان نواحی انتظامی و بالاتر در نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران .

ضمنا" در مورد نیروهایی كه از طریق یگان ارتش جمهوری اسلامی ایران در جبهه خدمت نموده اند یه استناد نامه شماره 107-01-714/ی مورخ 30/9/1373 ستاد مشترك ارتش جمهوری اسلامی ایران با عناوین ذیل با نیروهای ذیربط مكاتبه نمایند :

-  نزاجا (معاونت احتیاط – صدور كارت پایان خدمت)

-  نهاجا (آج كل- كارگزینی وظیفه)

-  نداجا (آج كل- مد عملیات - كارگزینی وظیفه)

بنابراین دستگاه ها موظفند من بعد مراتب حضور در جبهه افرادی را كه گواهی های مبنی بر حضور در مناطق عملیاتی یا جنگی ارائه می نمایند به استناد نامه شماره 117/8/8/1702/الف مورخ 16/9/1373 معاونت اطلاعات و عملیات ستاد كل نیروهای مسلح به كلیه نیروها از مراجع صادر كننده گواهی استعلاتم نمایند و در صورت تأیید



:: موضوعات مرتبط: حقوق و مزایا , ,
:: برچسب‌ها: امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 2727امتيازات , استخدامي , ايثارگران , (بخشنامه , شماره , , 27272727 ,
|
امتیاز مطلب : 64
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
جدول رشته های شغلی اموزگاری دبیری و هنر اموزی
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : یک شنبه 20 ارديبهشت 1394
نحوه محاسبه اضافه کار و اضافه تدریس فرهنگیان
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : یک شنبه 20 ارديبهشت 1394
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد
جدول‌ آزمون استخدامی آموزش و پرورش تهیه شد
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۳۰
 
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از آماده شدن جدول‌ آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: اولویت استخدام در رشته‌های مختلف بر اساس نیازهای استان‌ها و مناطق است.
جدول‌ آزمون استخدامی آموزش و پرورش تهیه شد

به گزارش گروه جامعه رویکرد به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش، سید محمد بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: طرح رتبه‌بندی معلمان با هدف ارتقای کیفیت آموزشی و ایجاد انگیزه در معلمان اجرایی می‌شود.



وی ادامه داد: در طرح رتبه‌بندی معلمان، افزایش حقوق معلمان در ۴ طبقه‌بندی با لحاظ کردن توانمندی و مهارت‌های آموزشی و علمی معلمان در نظر گرفته شده است.



معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از پیش بینی ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای سال تحصیلی جاری و همچنین ۳۵ هزار میلیارد ریال برای سال تحصیلی آینده به منظور اجرای طرح رتبه بندی معلمان در کشور خبر داد.



بطحایی به برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون به منظور استخدام ۵ هزار نفر اشاره کرد و افزود: پذیرفته‌شدگان در این آزمون با طی دوره‌های مهارت‌آموزی حرفه معلمی، مهر سال ۱۳۹۵ به بدنه آموزش و پرورش کشور اضافه می‌شوند.



وی تصریح کرد: استخدام معلمان در این مرحله بر اساس ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان و از میان دانش‌آموختگان دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و بر اساس نیازهای استان‌ها و مناطق کشور انجام می‌شود.



معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش از آماده شدن جدول‌های استخدامی این آزمون در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و اضافه کرد: اولویت استخدام در رشته‌های مختلف نیز نیازهای استان‌ها و مناطق است.



وی در مورد شرایط حضور آموزگاران و معلمان حق التدریسی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، این افراد نیز باید در آزمون شرکت کنند و در صورت قرار گرفتن در شرایط برابر، از اولویت استخدامی برخوردار می‌شوند.



:: برچسب‌ها: جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , جدول‌ , آزمون , استخدامی , آموزش , و , پرورش , ,
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12

کوچکی زاده خبر داد

نامه کمیسیون آموزش به لاریجانی درباره ابهامات طرح رتبه‌بندی

عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از نامه کمیسیون به رئیس مجلس درخصوص ابهامات طرح نظام رتبه‌بندی معلمان خبر داد.

 
 

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس که قصد داشت با پیشنهادی درخصوص این طرح مخالفت کند گریزی به مشکلات فرهنگیان زد و گفت: نمایندگان در هفته معلم در حوزه های انتخابیه حضور داشتند و درد دل فرهنگیان را شنیدند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات خطاب به لاریجانی ادامه داد: کمیسیون آموزش به شما نامه ای نوشت و توضیحاتی در مورد مشکلاتی که طرح دولت برای فرهنگیان ایجاد می کند تشریح کرد.

وی تاکید کرد: افزایش ۱۳۵۰ میلیارد تومانی اعتبارات حقوق فرهنگیان در قالب طرح رتبه بندی ابهامات اساسی دارد و نمایندگان خواستار افزایش پایه حقوق فرهنگیان هستند.

کوچکی نژاد از لاریجانی درخواست کرد با تشکیل کمیته ویژه مشکلات فرهنگیان و نظام رتبه بندی را پیگیری کند و گفت: باید بررسی شود که دولت چه طرحی دارد. ما به عنوان اعضای کمیسیون آموزش نمی دانیم دولت چه پیشنهادی در این خصوص دارد.

وی گفت: در بسیاری از مسائل مهم کشور کمیته و کمیسیون ویژه تشکیل می شود، باید برای حل این مشکل نیز کمیسیون ویژه تشکیل شود.(مهر)



:: برچسب‌ها: رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , رتبه , بندی , معلمان , ,
|
امتیاز مطلب : 63
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
دانلود pdf شرایط احراز
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : جمعه 18 ارديبهشت 1394

برای دانلود pdf شرایط احراز کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: استخدام , ,
:: برچسب‌ها: دانلود pdf شرایط احراز ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مصوبه دولت در خصوص طرح رتبه بندی معلمان ابلاغ شد
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : جمعه 18 ارديبهشت 1394

اول مهر ماه ۹۴ بند حق شغل بهدحکمها اضافه خواهد شد

مصوبه دولت در خصوص طرح رتبه بندی معلمان ابلاغ شدfori

مصوبه دولت در خصوص طرح رتبه بندی معلمان ابلاغ شد
معاون اول رئیس جمهوری مصوبه دولت در خصوص طبقه بندی معلمان را ابلاغ کرد.
پایگاه خبری پیک خبر:
پایگاه اطلاع رسانی دولت ، این طرح در تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۳ به پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور و وزارت آموزش و پرورش و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی تبصره ۱ ماده ۶۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ وبند الف ماده ۵۰ قانون برنامه پنجم توسعه مصوب ۱۳۸۹ تصویب شده است .
بر اساس این مصوبه، مشمولان طرح طبقه بندی معلمان شامل آموزگاران، دبیران، هنرآموزان، مربیان امور تربیتی، مشاوران، مراقبان سلامت، مدیران و معاونان مدارس و مجتمع های آموزشی و تربیتی بر اساس ضوابطی که به تصویب هیأت وزیران می رسد، در پنج رتبه مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی رتبه بندی حرفه ای می شوند.
مشمولانی که بر اساس ضوابط مصوب در یکی از این رتبه ها قرار می گیرند، به ترتیب از ۱۵، ۲۵، ۳۵ و ۵۰ درصد افزایش امتیاز حق شغل از مهرماه سال ۱۳۹۴ برخوردار خواهند شد.
همچنین بر اساس مصوبه دولت اعتبار مورد نیاز اجرای این مصوبه در سال ۱۳۹۴تا میزان ۱۳۵۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور فراهم می شود.
همچنین اعتبار مورد نیاز این مصوبه در سال ۱۳۹۵تا میزان ۳۵۰۰۰ میلیارد ریال در لایحه بودجه سال آینده توسط سازمان مدیریت وبرنامه ریزی پیش بینی خواهد شد.
وزارت آموزش و پرورش نیز مکلف است برای ساماندهی نیروی انسانی و ارتقای منابع انسانی موجود نیروهای مازاد بر نیاز خود را برای انتقال به دستگاههای دیگر معرفی کند.
همچنین وزارت اموزش وپرورش صرفا درقالب ماده ۵۱ قانون برنامه پنجم توسعه مجاز به پذیرش نیروی انسانی است .
سازمان سنجش آموزش کشور نیز موظف است از سال تحصیلی ۱۳۹۴-۱۳۹۵ و پس از آن صرفا بر اساس تایید سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور ظرفیت دانشجوی متعهدخدمت را برای دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی وسایر موسسات وابسته به وزارت آموزش وپرورش در دفترچه آزمون سراسری درج نماید.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری این مصوبه را در تاریخ ۲/۲/۱۳۹۴ برای اجرا به وزارتخانه های آموزش وپرورش و علوم تحقیقات وفناوری وسازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور ابلاغ کرده است

منبع:http://apahkam.ir/



:: موضوعات مرتبط: حقوق و مزایا , ,
:: برچسب‌ها: مصوبه , دولت , در , خصوص , طرح , رتبه , بندی , معلمان , ابلاغ شد , مصوبه , دولت , در , خصوص , طرح , رتبه , بندی , معلمان , ابلاغ شد , مصوبه , دولت , در , خصوص , طرح , رتبه , بندی , معلمان , ابلاغ شد , مصوبه , دولت , در , خصوص , طرح , رتبه , بندی , معلمان , ابلاغ شد , مصوبه , دولت , در , خصوص , طرح , رتبه , بندی , معلمان , ابلاغ شد , مصوبه , دولت , در , خصوص , طرح , رتبه , بندی , معلمان , ابلاغ شد , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مجوز استخدام پنج هزار معلم
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : جمعه 18 ارديبهشت 1394

وزیر آموزش و پرورش گفت: مجوز استخدام پنج هزار معلم براساس رشته و موقعیت جغرافیایی از سوی سازمان مدیریت به این وزارتخانه ابلاغ شده است.

به گزارش ایرنا علی اصغرفانی روز چهارشنبه در آستانه روز معلم با حضور در مرقد مطهرامام خمینی (ره) در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: مراحل استخدام از طریق آزمون به زودی برگزارخواهد شد.

فانی افزود: مجوز استخدام پنج هزار معلم و با توجه به نیاز آموزش و پرورش در رشته ها و موقعیت های جغرافیایی از سوی سازمان مدیریت ابلاغ شده و به زودی آزمون استخدامی برگزار می شود.



:: موضوعات مرتبط: استخدام , ,
:: برچسب‌ها: مجوز , استخدام , پنج , هزار , معلم , مجوز , استخدام , پنج , هزار , معلم , مجوز , استخدام , پنج , هزار , معلم , مجوز , استخدام , پنج , هزار , معلم , مجوز , استخدام , پنج , هزار , معلم , مجوز , استخدام , پنج , هزار , معلم , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اعلام زمان استخدام آموزش و پرورش
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : جمعه 18 ارديبهشت 1394

اعلام زمان استخدام آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: دستورالعمل استخدام پنج هزار نفر در آموزش و پرورش تا ۱۵ خرداد صادر می شود و آزمون استخدامی نیز مرداد برگزار خواهد شد.
علی اصغر فانی در حاشیه مراسم سپاس معلم در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: با برگزاری این آزمون پنج هزار نیرو با اولویت مربیان پیش دبستانی و فرزندان فرهنگیان طبق ماده ۲۸ دانشگاه فرهنگیان به استخدام آموزش و پرورش در می آیند.
وی به اجرای طرح رتبه بندی معلمان اشاره کرد و گفت: براساس این طرح فوق العاده شغل هایی که معلمان دریافت خواهند کرد نسبت به قبل از اجرای آن افزایش چشمگیری خواهد داشت.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال نگارش شاخص های ارزیابی و صلاحیت های حرفه ای معلمان هستیم و معلمان به چهار رتبه پایه، ارشد، خبره و عالی تقسیم می شوند و در صورت کسب هر رتبه فوق العاده شغل آن رتبه را دریافت خواهند کرد.
منبع :http://apahkam.ir/


:: موضوعات مرتبط: استخدام , ,
:: برچسب‌ها: اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , اعلام , زمان , استخدام , آموزش , و , پرورش , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شرایط احراز رشته های شغلی از نظر مدرک تحصیلی
نویسنده : موسی راجی
تاریخ : جمعه 18 ارديبهشت 1394


:: موضوعات مرتبط: انتصابات و انتقالات , ,
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1

مدارک لازم برای تشکیل پرونده بازنشستگی

1-فتوکپی شناسنامه از تمام صفحات

2-فرم عملی حق التدریسی-قراردادی-پیمانی و یا خدمت در ارگانهای دیگر

3-فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی

4-فتوکپی کارت پایان خدمت (برای آقایان)

5-فتوکپی گواهی ابتدا و انتهای تحصیل (از مرکز تربیت معلم)

6-فتوکپی فرم محاسبه بدهی کسورات بازنشستگی

7-فتوکی اولین حکم استخدام آزمایشی و قطعی

8-فتوکی احکام مرخصی و انتصاب (مرخصی بدون حقوق)

9-فتوکی احکام نیمه وقت

10- فتوکی گروه های تشویقی تشویقی و ارفاقی و طبقه تشویقی

11-فتوکپی احکام 2 سال آخر خدمت ( از تاریخ بازنسشتگی  به بعد)

12-تکمیل فرم مشخصات (طرح آدرس)

13-شماره حساب پس انداز بانک صادرات (سپهر صادرات قرض الحسنه که با 03 شروع می شود.)

14-فتوکپی پشت و روی کارت ملی

14-پوشه و گیره



:: موضوعات مرتبط: بازنشستگی , ,
:: برچسب‌ها: بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , بازنشستگی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان معلم فرهیخته و آدرس moalemfarhikhte.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار مطالب

:: کل مطالب : 16
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 15
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 15
:: بازدید ماه : 37
:: بازدید سال : 1986
:: بازدید کلی : 67455

RSS

Powered By
loxblog.Com